Hyvään oloon

Pientä ja tarpeellista tavaraa, jolla teet arjestasi helpompaa ja rutiinitoiminnoista sujuvampia.

Kuumavesipullo lieventää särkytiloja ›

Kärsitkö kovista kuukautiskivuista, päänsäryistä tai etsitkö apua vilustumisen mukanaan tuomaan epämukavaan oloon? Ihana fleecepäällysteinen kuumavesipullo on loistava apu monenlaiseen kipuun ja kramppeihin.
Tuotteen lisätiedot

Kuumevesipullon käyttö lievittää erilaisia kehon kiputiloja lempeästi. Olipa ongelmanasi sitten kipeät lihakset, krampit, kuukautiskivut tai muut säryt, kokeile luonnollista ja lääkkeetöntä vaihtoehtoa. Jos ongelmanasi on huono ääreisverenkierto, kuumavesipullon käyttö auttaa tähänkin. Hoitoa on käytetty hyvin tuloksin myös synnytystä edeltäviä kipeitä supistuskpuja lieventämään. Vilustuneelle kuumavesipullo on paras ystävä!

1,8 litran vetoinen kestomuovista valmistettu pullo on hajuton eikä sisällä lateksia, flataatteja tai pehmentimiä. Vesisäiliö on kooltaan 25 cm x 19,5 cm. Punaisen pullon polyesterinen fleecepäällys on punainen, valkoisen vastaavasti valkoinen. Fleecepäällisen voi pestä 40 asteessa.

Kuumavesipullon käytössä täytyy olla varovainen mikäli
- hoidettava on alle 3-vuotias
- hoidettava henkilö ei ole itse kykenevä huolehtimaan itsestään

Lämpöhoidon sopivuus tulee varmistaa ennen käyttöä lääkäriltä mikäli henkilö
- sairastaa diabetesta
- kärsii verenkiertohäiriöistä

 

 kuumavesipullomasunpaalla

Turvallisuus: CE
Valmistusmaa: Saksa

 

PR03

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 22,90 €

Loading Päivittää

Aito Sarvikuono nenähuuhtelukannu ›

Vaivaako sinua allergia, astma, jatkuvat poskiontelotulehdukset tai flunssa? Onko nenäsi aina tukossa ja hengittäminen vaikeaa? Nenähuuhtelu hoitaa ja desinfioi tehokkaasti nenän arkoja limakalvoja avaten samalla nenän. Sarvikuono-nenähuuhtelukannu on terveydenhuoltoalan ammattilaisten suosittelema!
Tuotteen lisätiedot

Ennaltaehkäise ja hoida nenän limakalvojen ja tukkoisen nenän aiheuttamia ongelmia helposti ja edullisesti nenähuuhtelun avulla. Jos kärsit sitkeästä limaisesta flunssasta, Sarvikuonon käyttö tekee räästä juoksevaa ja helpommin niistettävää sekä estää uuden rään muodostumista. Jos kärsit allergiasta tai poskiontelotulehduksesta, nenähuuhtelu on oiva apua.

Sarvikuono™ soveltuu hoidoksi esimerkiksi seuraavissa tapauksissa
- limaisen flunssan oireet
- allergiasta johtuva tukkoinen nenä
- poskiontelotulehdus
- astma
- nenän limakalvot ovat kuivat ja ärtyneet
- kuorsaaminen tukkoisen nenän takia

Kannun lisäksi nenähuuhteluun tarvitaan ainoastaan lämmintä vettä ja merisuolaa (myös normaali hieno suola käy, mutta esim. Pan-suola tai muut ns. erikoissuolat eivät sovellu tähän tarkoitukseen)

Sarvikuonon on suunnitellut norjalainen Peo Olsen
Turvallisuus: CE-merkintä
Materiaali: polyeteeni.

Värinä kirkas sininen/punainen.

Pakkauksessa on 1 nenäkannu, 1 mittalusikka sekä käyttöohje

 

nenakannu_ak

FG64

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi silmänympärysiholle MINI ›

Kuivakuppaus kaunistaa ihoa parantaen sen kimmoisuutta ja parantaen ihon aineenvaihduntaa. Minikokoinen silikoninen kuivakuppauskuppi on suunniteltu kasvojen alueen herkän ihon hoitoon.
Tuotteen lisätiedot

Tämä pienikokoinen (5 cm pitkä ja noin 1 cm alareunan halkaisijaltaan) silikoninen kuivakuppauskuppi on suunniteltu kasvojen alueen käsittelyyn. Kuivakuppaus on tehokas ja yksinkertainen ikivanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa sekä kauneutta että terveyttä miellyttävästi ja edullisesti.

Kupin sisään muodostuva alipaine ja kupin rauhallinen liikuttelu iholla aktivoivat alla olevaa ihoa ja kudosta tehokkaasti, jolloin verenkierto ja lymfa-aineenvaihdunta parantuvat. Kuivakuppausta käytetään yleisesti selluliitin ja kipeiden lihasten hoitoon, mutta myös migreenipotilaat ovat saaneet apua hoidosta.

Kasvojen alueella imukuppihoito toimii tehokkaasti siloittaen juonteita, puhdistaen ihohuokosia sekä kirkastaen ihoa ja parantaen sen väriä.

IMUKUPIN KÄYTTÖ
Purista kuppia alareunoista ja aseta se kasvojen iholle siten, että kuppiin muodostuu alipaine. Harjoittelemalla opit oikean ja tehokkaan tekniikan asettaa kuppi jämäkästi mutta kuitenkin miellyttävälle painetasolle. Alla olevan ihon tulisi olla voideltu joko ihovoiteella, liukuvoiteella tai vaikka vaseliinilla. Myös saippua sopii tarkoitukseen. Liikuttele kuppia iholla rauhallisesti maksimissaan 10 minuutin hoitojakson ajan. Käytä aluksi pari kertaa viikossa. Voit lisätä hoidon kestoa ja hoitokertojen määrää vähitellen.

Värivaihtoehdot: läpikuultava violetti tai sininen

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

nainen

 

FG35

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi selluliitin ja lihasten hoitoon (M) ›

Keskikokoinen silikoninen kuivakuppauskuppi sopii erinomaisesti kireiden ja kipeytyneiden lihasten rentouttamiseen ja selluliitin hoitoon. Imukuppihieronta on perinteinen ja tehokas tapa hoitaa koko kehon hyvinvointia.
Tuotteen lisätiedot

Kuivakuppaus on tehokas keino hoitaa kipeytyneitä ja jännittyneitä lihaksia esimerkiksi niska-hartiaseudulla. Imukuppihieronnalla saavutetaan samankaltaisia kireyttä poistavia ja verenkiertoa parantavia vaikutuksia kuin perinteisellä hieronnallakin.  Kuivakuppaus on erittäin suosittu selluliitin hoitokeino. Sitä voidaan käyttää myös vatsarasvan käsittelyyn.

Kuivakuppauksen teho perustuu alipaineeseen, joka syntyy kupin sisälle. Kun kuppia liikutellaan iholla, pintaverenkierto tehostuu merkittävästi. Kehon aineenvaihdunta paranee, lymfanesteet lähtevät liikkeelle ja käsitelty iho tulee kimmoisaksi ja tasoittuu. Käsiteltävän alueen lihakset lämpiävät ja rentoutuvat. Kuivakuppausta voidaan käyttää myös migreenin hoitoon.

Tämä silikoninen kuppauskuppi on kooltaan noin  56 mm (leveys ulkoreunoista) ja korkeudeltaan noin 60 mm. Se soveltuu koko kehon käsittelyyn.

Kuivakuppauskuppien kanssa tulisi käyttää esimerkiksi ihovoidetta tai öljyä, jotta kuppi "pureutuu" tehokkaasti ihoon.

KUIVAKUPPAUSKUPIN KÄYTTÖ
Levitä käsiteltävälle ihoalueelle voidetta tai öljyä. Purista kupin alareunoista ja aseta se iholle siten, että kupin sisään muodostuu alipaine. Harjoittelemalla opit oikean puristusvoiman ja sen, miten kuppi kannattaa asetella, jotta se sekä pysyy jämäkästi että antaa miellyttävän mutta kuitenkin tehokkaan imun. Liikuttele kuppia iholla rauhallisesti pyörittävin tai liukuvedoin. Suunta kohti sydäntä. Käytä aluksi 10 minuuttia kerrallaan ja lisää hoitoaikaa vähitellen. Huomaa, että käsiteltävä iho voi punoittaa ja poltella voimakkaasti.

puristaa

 Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Kuivakuppausta ei tule tehdä sairaalle tai rikkoutuneelle iholle eikä mielelllään luomien päälle. Jos sairastat diabetesta, syöpää, sinulla on suonikohjuja, sydänsairauksia tai sydämen vajaatoiminta, kärsit anemiasta tai hemofiliasta, käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, aspiriinia tai disperiiniä, olet juuri venähdyttänyt itsesi tai muuten vammautunut, keskustele lääkärin kanssa ennen kuivakuppauksen aloittamista. 

Viisi värivaihtoehtoa. Huomaa, että violetti on äärimmäisen vaalea violetti, vaaleampi kuin tuotekuvassa.

FG36

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Muovinen manuaalinen hierontalaite ›

Kipeän niskan, jumiutuneiden hartioiden tai muiden kehon kiputilojen helpottamiseen kehitetty varmatoiminen muovinen hierontalaite.
Tuotteen lisätiedot

Käsittele kehosi kipeitä lihaksia ja jumeja joko painellen tai hieroen. Kovasta muovista valmistettu hierontalaite on valmistettu kovasta muovista. Mustekalan halkaisija leveimmältä kohtaa on noin 9 cm ja sen korkeus on 7 cm.

sin

FG37

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Teräksinen selänraaputin teleskooppivarsi ›

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu selänraaputtaja auttaa silloin, kun kutiaa juuri keskeltä selkää - paikasta, jonne et ylety koskaan etkä mitenkään. Erinomainen lahja itselle tai kaverille.
Tuotteen lisätiedot

Selässä on monta kohtaa, jonne on äärettömän vaikea ylettyä itse. Ja kun kutina käy sietämättömäksi, käy olokin tuskaiseksi. Näppärä teräksinen, hieman haravan ja haarukan risteytykseltä näyttävä selänraaputtaja on kätevä apuväline joko itselle tai lahjaksi. Sen varsi on säädettävissä teleskooppimaisesti 16,5 - 51 senttiin. Kevyt ja kätevä, kulkee mukana mukavasti vaikka minne.

pitkana

FG38

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppaussetti (4 kpl) imukuppihierontaan ›

Kuivakuppaus on erinomainen apu rentoutumiseen, kivunhallintaan, ihon kiinteyttämiseen ja selluliitin poistoon. Setti sisältää 4 kpl eri kokoista kuppia, joilla koko kehon ja kasvojen imukuppihieronta onnistuu tehokkaasti. * HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN *
Tuotteen lisätiedot

 Yhteensä 4 kappaletta eri kokoista kuivakuppauskuppia sekä vartalon että kasvojen ja silmänympärysihon käsittelyyn. Kupit on valmistettu turvallisesta ja hygieenisestä silikonista.

Lähetys sisältää seuraavat kupit
1 X suuri, vartalon käsittelyyn sopiva koko, halkaisijaltaan 7 cm ja korkeudeltaan 8 cm
1 x normaalikokoinen vartalon käsittelyyn sopiva koko, halkaisija 5,5 cm ja korkeus 5,5 cm
1 x kasvojen alueen käsittelyyn sopiva koko halkaisijaltaan 3,8 cm ja korkeus 8 cm
1 x silmien alueen hoitoon sopiva koko, halkaisija 1,5 cm ja korkeus 5 cm

hyva

 

Vartalon alueen imukuppihieronta
Käytä käsiteltävälle alueelle rasvaa, suihkugeeliä, liukuvoidetta tai saippuaa liukasteena.
Purista kupin suun reunoja ja vapauta se iholle  - tunnet, kuinka alipaine imee ihoa kupin sisään.
Liikuttele kuppia kumpaakin kättä apuna käyttäen siksakin muotoisesti, suoraviivaisesti ja ympyrän muodossa hoidettavalla alueella.
Huomaa! Aluksi kuppi saattaaa irtoilla tai sen liikuttelu tuntua haastavalta, mutta opit nopeasti, mikä on oikea määrä "imua" ja miten liikutellessa tulee toimia, jotta kuppi pysyy tiukasti ihossa, mutta on kuitenkin liikuteltavissa. Kokemuksen kasvaessa opit myös parhailta tuntuvat hierontaliikkeet.
Hiero ongelmakohtia 5-10 minuuttia kerrallaan päivittäin saadaksesi parhaat tulokset

Vinkki: Kokeile kuivakuppausta myös suihkussa!

 

nainenmakaa

 

Kasvojen alueen imukuppihieronta
Virkistävät ja kohottavat kasvojen alueen ihoa ja lihaksia, mikä saa hoidon jatkuessa säännöllisesti ihon näyttämään sileämmältä ja nuoremmalta. Koska kasvojen alueen verenkierto paranee, myös epäpuhtaudet poistuvat iholta helpommin - tämä näkyy esimerkiksi vähentyneinä mustapäinä.
Kasvojen alueen imukuppihieronnassa tulee käyttää ihonpuhdistusainetta tai voidetta.
Aloita hoito leuasta tehden vetoja korvaa kohden, tämän jälkeen korvasta nenää kohden ja sitten otsasta kulmakarvojen välistä ylöspäin. Tee lopuksi vetoja otsalla sekä hiusrajaa kohden että sen myötäisesti. Viimeiseksi hiero niskasta solisluiden suuntaan.
Käytä lopuksi kasvovettä
Kasvojen alueen hieronnan voi tehdä 2-3 kertaa viikossa
Noudata erityistä huolellisuutta silmäluomien läheisyydessä

Hoidon jälkeen iho voi tuntua hyvin lämpimältä, jopa kuumalta, ja siinä voi tuntua kihelmöintiä. Tämä johtuu vilkastuneesta verenkierrosta.

Hieronnan lisäksi voit käyttää imukuppeja myös kipupisteissä helpottamaan lihaskireyttä ja muita kiputiloja. Tällöin kuppi asetetaan kipupisteen päälle ja alipaineen annetaan hoitaa työ - kuppia ei siis liikutella. Tällaisesta yhteen paikkaan kohdistetusta hoidosta voi ihoon jäädä jälki - se ei ole vaarallista ja haalenee ajan kanssa.

kuppauskuppien_koot
 

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

<span style="color:red">* HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN *</span>

asettaminen niska
imukuppien asettaminen iholle                   niska-hartiaseudun kipupisteiden käsittely

 

Imukupit toimitetaan sinulle ilman pakkauskartonkeja

FG31

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 30,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi selluliitin ja lihasten hoitoon (LARGE) ›

Large-koon silikoninen kuivakuppauskuppi sopii kireiden ja kipeytyneiden lihasten rentouttamiseen ja selluliitin hoitoon koko vartalon alueella. Kokeile, miten imukuppihieronta saa veresi kiertämään paremmin, miten se rentouttaa lihkassia ja poistaa lihaskireyttä. Säännöllisellä hoidolla voidaan selluliitin määrää vähentää merkittävästi.
Tuotteen lisätiedot

Kuivakuppaus on tehokas keino hoitaa kipeytyneitä ja jännittyneitä lihaksia esimerkiksi niska-hartiaseudulla. Imukuppihieronnalla saavutetaan samankaltaisia kireyttä poistavia ja verenkiertoa parantavia vaikutuksia kuin perinteisellä hieronnallakin.  Kuivakuppaus on erittäin suosittu selluliitin hoitokeino. Sitä voidaan käyttää myös vatsarasvan käsittelyyn.

Kuivakuppauksen teho perustuu alipaineeseen, joka syntyy kupin sisälle. Kun kuppia liikutellaan iholla, pintaverenkierto tehostuu merkittävästi. Kehon aineenvaihdunta paranee, lymfanesteet lähtevät liikkeelle ja käsitelty iho tulee kimmoisaksi ja tasoittuu. Käsiteltävän alueen lihakset lämpiävät ja rentoutuvat. Kuivakuppausta voidaan käyttää myös migreenin hoitoon.

Tämä suuri silikoninen kuppauskuppi on kooltaan noin  70 mm (leveys ulkoreunoista) ja korkeudeltaan noin 80 mm. Se soveltuu koko kehon käsittelyyn.

Kuivakuppauskuppien kanssa tulisi käyttää esimerkiksi ihovoidetta tai öljyä, jotta kuppi "pureutuu" tehokkaasti ihoon.

KUIVAKUPPAUSKUPIN KÄYTTÖ
Levitä käsiteltävälle ihoalueelle voidetta tai öljyä. Purista kupin alareunoista ja aseta se iholle siten, että kupin sisään muodostuu alipaine. Harjoittelemalla opit oikean puristusvoiman ja sen, miten kuppi kannattaa asetella, jotta se sekä pysyy jämäkästi että antaa miellyttävän mutta kuitenkin tehokkaan imun. Liikuttele kuppia iholla rauhallisesti pyörittävin tai liukuvedoin. Suunta kohti sydäntä. Käytä aluksi 10 minuuttia kerrallaan ja lisää hoitoaikaa vähitellen. Huomaa, että käsiteltävä iho voi punoittaa ja poltella voimakkaasti.

sinviol

 Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Kuivakuppausta ei tule tehdä sairaalle tai rikkoutuneelle iholle eikä mielelllään luomien päälle. Jos sairastat diabetesta, syöpää, sinulla on suonikohjuja, sydänsairauksia tai sydämen vajaatoiminta, kärsit anemiasta tai hemofiliasta, käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, aspiriinia tai disperiiniä, olet juuri venähdyttänyt itsesi tai muuten vammautunut, keskustele lääkärin kanssa ennen kuivakuppauksen aloittamista. 

Viisi värivaihtoehtoa. Huomaa, että violetti versio on todella vaalea violetti.

FG32

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 19,90 €

Loading Päivittää

Sormien verenkiertoa parantava hierontasormus (S) ›

Kärsitkö sormien heikosta verenkierrosta tai jäykistä, kipeistä sorminivelistä? Joudutko käyttämään paljon näppäimistöä ja sormesi nivelet tuntuvat jäykiltä? Kokeile verenkiertoa elvyttävää hierovaa metallisormusta.
Tuotteen lisätiedot

Hierontasormus on simppeli teräksinen esine, jolla voit saada lievitystä jäykkiin sormiin ja kipeisiin niveliin. Sormus stimuloi verenkiertoa ja aktivoi akupisteitä.
Sopii paljon näppäimistöä käyttävien henkilöiden lisäksi myös esim. pianon tai kitaran soittajille, puutarhanhoitajille ja muille, joiden sormet ja sormien nivelet joutuvat koville.

Huom! sisämitta on ainostaan noin 1-1,2 cm , joten se ei sovellu kuin melko ohutsormisille henkilöille. Toki rinkulan kuuluukin olla tiukka, jotta se stimiloisi oikealla tavalla.

Käyttö
Pujota rinkula haluamaasi sormeen ja liikuttele sitä joko viereisiä sormia tai toisen käden sormia apuna käyttäen edestakaisin pitkin sormea.
Voit myös antaa rinkulan olla paikoillaan, jolloin sen voi asettaa painamaan kipukohtaa

molemmat

FG39

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Akupainantaranneke (medium) ›

Kärsitkö niveljäykkyydestä esimerkiksi jatkuvan päätetyöskentelyn takia? Kokeile yksinkertaista metallista ranneketta, joka painaessaan akupisteitä helpottaa kireyttä.
Tuotteen lisätiedot

Teräksinen ranneke stimuloi verenkiertoa kuten akupainanta ja voi auttaa sinua, jos kärsit jäykistä nivelistä esimerkiksi päätetyöskentelyn seurauksena. Rannekkeen käyttö voi rentouttaa ja vähentää kehon jännitystiloja.

Teräspunoksen leveys on noin 9 mm ja rannekkeen sisämitta (halkaisija) venyttämättä 4,3 cm. Ranneke venyy ja sen on tarkoituskin venyä, jotta "painelu" tuntuisi ja tehoaisi.

Pidä ranneketta ranteessasi ja liikuttele sitä silloin tällöin edestakaisin. Väri satunnaisesti joko kulta tai hopea.

puntausta

 

FG40

Hinta: 14,90 €

Loading Päivittää

Stressipallo päätetyöskentelijän taukohetkiin ›

Hauskannäköinen ja pirteän värinen stressipallo on oiva kaveri työpäivän taukohetkiin. Puristelu rentoutaa käsien lihaksia, mikä on tärkeää erityisesti päätetyötä tekeville. Sen käyttö rauhoittaa myös mieltä.
Tuotteen lisätiedot

Pidä pieni tauko päätetyöskentelystä ja puristele tovi iloisennäköistä pehmeää stressipalloa; kätesi lihakset aktivoituvat ja rentoutuvat, mielesi rauhoittuu ja voit keskittyä ajatustyöhön. Pallon halkaisija on noin 6,2 cm.

kaikkia

FG34

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Komedorauta ihomatojen poistoon ›

Poista epäesteettiset mustapäät tehokkkaasti ja arpia jättämättä komedoraudalla.
Tuotteen lisätiedot

Älä puristele mustapäitä sormilla - sormin pusertelu rikkoo ja tulehduttaa ihon. Tehtävään suunnitellulla komedoraudalla poistat mustapäät siististi. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun mustapäiden poistajan pituus on noin 8 cm, sen toisessa päässä on piikki ja toisessa silmukka. Kevyt ja kätevä kuljettaa mukana. Suojakotelossa neljä värivaihtoehtoa.

kotelo rauta

FG52

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Kätevä kasvojen hierontalaite kiinteytykseen ›

ALE-erä; pahvilaatikko rytyssä. Paristokäyttöinen pienikokoinen laite, jolla hierot kätevästi kasvojen ihoa. Voidaan käyttää myös muiden kehon alueiden hierontaan.
Tuotteen lisätiedot

Hiero jännittyneitä tai särkeviä ohimoita tai käsittele silmänympärysihoa. Verenkierto paranee, iho voi paremmin ja näyttää hehmeämmältä. Voit käyttää joko imeytettävien voiteiden kanssa tai ilman niitä. Kasvojen lisäksi voit käyttää laitetta kevyeen niska-kaula-alueen hierontaan. Kevyt pienkokoinen hierontalaite toimii yhdellä AA-paristolla (ei tule mukana).

laitejapaat1

Huomaa! Laitetta ei saa upottaa veteen eikä käyttää suihkussa / kylvyssä

laiteauki

HUOMAA! Tämän ALE-erän myyntipakkaus (päällipahvit) ovat pahasti rytyssä.
Tuotteeseen laatikon kunnolla ei luonnollisestikaan ole mitään vaikutusta itse laitteen toimintaan!

FG99

Vanha hinta: 24,90 €

Hinta: 19,90 €

Säästö: 5,00 €

Loading Päivittää
Sale

Kynnen kiillottaja / kynsiviila ›

Monipuolinen kevyt kynsiviila, jossa on monta eri karheusastetta sen eri pinnoilla: kiillota, muotoile ja lyhennä
Tuotteen lisätiedot

Kynsiviilan pituus on 18 cm, leveys 2 cm ja paksuus 1,8 cm. Viila on kevyt. Eri karheusasteilla käsitellyt alueet ovat eri värisiä. Kuvasta poiketen viilassa on harmaata, vaaleanvihreää, mustaa, vaaleanpunaista, harmaata ja kahta eri sinisen sävyä.

FG17

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Selän tukivyö Labtex Nordic – 5 eri kokoa ›

Joustava ja erinomaisesti tukeva tukivyö sopii selkäkivuista kärsiville, huonoryhtisille, leikkauksesta toipuville jne. Hyvillä säädöillä varustettu tukivyö antaa sinun liikkua normaalisti, se sopii miehille ja naisille eikä näy beigen värinsä ansiosta vaatteiden alta.
Tuotteen lisätiedot

Kärsitkö lannerangan alueen osteoporoosikivuista, alaselkäkivuita, noidannuolesta, issiassärystä, välilevynpullistumasta, selkävammoista tai lihaskrampeista? Ortopedinen, tukeva ja joustava selän tukivyö voi helpotta oloasi merkittävästi. Vyötä voidaan käyttää myös ryhdin parantamiseen ja antamaan tukea operaation jälkeen. Vyö tukee lanne- ja ristuluun aluetta lievittäen samalla kipuja. 

Vyö on valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista, ja vyössä on ilma-aukkoja. Vyössä on neljä lihassäikeitä tukevaa kaaritukea ja kaksi elastista kiristyshihnaa, joilla saat hautessasi lisäkompressiota. Vyö on kevyt ja sopii yhtä hyvin miehille kuin naisillekin. Tarrakiinnityksen ansiosta se on helppo pukea ja riisua. Vyö myötäilee kehon liikkeitä ja värinsä puolesta sitä voidaan hyvin käyttää normaalin vaatetuksen alla. 

Tukivyön korkeus on 21 cm
Väri: beige

tukivyo_1

SELKÄTUEN HOITO
- pestään käsin 30°
- tasokuivaus
- vyötä EI saa rumpukuivata eikä silittää

TUEN MATERIAALI
60% polyesteri, 20% puuvillasomistenauha, 17% lankapäällysteinen kumi, 3% nylon

SELÄN TUKIVYÖN KÄYTTÖOHJE
Aseta tukivyön selkätuki hieman selkärangan keskialuetta elemmaksi. Venytä sitten tukea ulospäin ja vedä vasen reuna vartalon keskiosaa kohti. Kiinnitä tarrat. Venytä lisäkiristyshihnat ja kiinnitä tarranauhaan sopivalta tuntuvaan kohtaan, jotta saat haluamasi lisäkompression. 
Halutessasi muuttaa vyön kireyttä irrota ensin tarrakiinnitys ja aseta vyö uudestaan.
Älä kisko tai riuhdo vyötä.

KOKOVAIHTOEHDOT
Valitse oikea koko mittaamalla vyötärönympäryksesi. Nivelet mitataan paksuimmasta kohdasta. Valitse suurempi koko, mikäli mittaustuloksesi osuu kahden koon välille.

S-koko 70-80 cm 
M-koko 80-90 cm
L- koko 90-100 cm
XL-koko 100-110 cm
XXL-koko 110-120 cm 

 

FG55

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 49,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi monikäyttöinen SMALL-koko ›

S-koon kuivakuppauskuppi on huomattavasti MINI-kokoa jämäkämpi, joten kasvojen alueen käsittelyn lisäksi sitä voi käyttää myös keholle. Hoida veltostunutta ihoa, huonoa verenkiertoa ja kipu- ja jännitystiloja!
Tuotteen lisätiedot

Hygieeninen silikoninen kuivakuppauskuppi on halkaisijaltaan noin  2 cm ja korkeudeltaan noin 8 cm.  Tämä koko soveltuu jämäkkyytensä ja pituutensa ansiosta sekä kasvoalueen että myös halutessasi koko kehon käsittelyyn.

Käytä kuivakuppauskuppien kanssa aina jotain voidetta tai öljyä, esimerkiksi liukuvoide, tavallinen kosteusvoide tai vaseliini sopivat tarkoitukseen. Monet suosivat myös kookosöljyä.

inuutin hoitojakson ajan. Käytä aluksi pari kertaa viikossa. Voit lisätä hoidon kestoa ja hoitokertojen määrää vähitellen.

Värivaihtoehdot: läpikuultava violetti tai sininen

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

nainen

 S-koon kuppi yllä olevassa kuvassa naisen selässä vasemmalla.

FG35

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Kuukuppi – ekologinen, edullinen ja miellyttävä ›

Terveydestään, ympäristöstään ja taloudestaan huolehtivan järkivalinta on miellyttävästä silikonista valmistettu kuukuppi. Ei ihoärsytystä, ei ph-tasapainon heittelyä, ei huolehtimista suojien riittävyydestä.
Tuotteen lisätiedot

Siteiden ja tamponien riittävyys on ikuinen ongelma. Vuosien kuluessa niihin kuluu myös rutkasti rahaa. Kertakäyttöiset kuukautissuojat kuluttavat paitsi rahojasi myös luontoa. Kuukuppi on uuden sukupolven turvallinen ja miellyttävä kuukautissuoja.

Kuukupin käyttö on myös terveysvalinta, sillä se ei kuivata limakalvoja kuten tamponi tai hierrä ja hiosta kuten side. Sen käyttö ei häiritse normaalia PH-tasapainoasi. Desinfioitu kuukuppi litistetään suustaan ja asetetaan emättimeen. Tyhjennetään tarvittaessa, yleensä noin 2-6 kertaa päivässä. Kuukuppia voi käyttää myös yöllä (tällöin yöunien ei tulisi olla kestoltaan yli 9 tuntia). Opit itse oikean tyhjennystiheyden nopeasti.

Kuukautiskuppi desinfioidaan ennen käyttöä (ja ennen uusia kuukautisia) kiehuvassa vedessä parin minuutin ajan.

Käyttö - kuukupin asettaminen:
- huolehdi, että kuukuppi on desinfioitu
- pese kätesi
- litistä kupin suuaukko ja käännä se U:n muotoon, jolloin kupista muodostuu tavallaan sydän. myös muita taitteluvariaatioita voi käyttää.
- rentouta lihaksesi ja työnnä kuppi emättimeen. voit joko istua tai seisoa, kumpi tuntuu luontevammalta. yleensä kuppi kannattaa suunnata ristiselkään päin, mutta voit myös kokea toisen vaihtoehdon paremmaksi. kuppi jää aika lähelle ulkosynnyttimiä, mistä syystä nuppia tuleekin lyhentää sen verran, että se jää kokonaan emättimen sisään. VARO tekemästä teräaseilla reikiä kuukuppiin!
- jos asettaminen tuntuu hankalalta, voit käyttää apuna vesiliukoista liukuvoidetta
- harjoittelu tekee mestarin!

Kuukupin poistaminen:
- istu wc-pöntölle hieman eteenpäin nojaten. yritä olla mahdollisimman rentona.
- vedä nupista kuppia lähemmäs emättimen suuta. jos nuppia ei tunnu, voi yrittää ponnistaa vatsalihaksillasi tai vaikka kyykkyasennossa - kuppi laskeutuu alaspäin ja saat nupista otteen
- tyhjennä kupin sisältö pönttöön ja pese kuppi miedolla pesuaineella. pelkkä vesipesukin riittää.

Valittavanasi on 2 kokovaihtoehtoa
- S-koko on tarkoitettu alle 25-vuotiaille ja synnyttämättömille naisille (halkaisija 4 cm, kokonaispituus 7 cm, josta nupin pituus 2,5 cm, vetoisuus 25 ml)
- L-koko sopii synnyttäneille ja yli 25-vuotiaille naisille (kupin halkaisija 4,5 cm, pituus 7 cm, josta nupin pituus 2 cm, vetoisuus 30 ml)

Pakkauksessa
- 1 kuukautiskuppi
- kaunis pinkki säilytyspussukka

oma-kuukuppi1

Valmistettu lääketieteellisestä silikonista (medical grade silicone)
Turvallisuus: CE
Valmistettu Kiinassa

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 15,90 €

Loading Päivittää

Akupisteitä stimuloivat terapiamagneetit ›

Todella yksinkertainen tapa stimuloida kehon akupisteitä, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa: aseta magneetin sisältämät silikonirenkaat isovarpaisiisi
Tuotteen lisätiedot

Magneettien käyttö isovarpaiden akupisteitä stimulovissa kohdissa voi auttaa nopeuttamaan aineenvaihduntaa ja tehostamaan kehon verenkiertoa. Magneettiterapia on etenkin Japanissa ja Kiinassa teodella suosittua: sitä käytetään monenlaiseen kivunlievitykseen ja aineenvaihdunnan häiriöihin. Käyttö on todella yksinkertaista ja vaivatonta: laita silikonista valmistetut renkaat varpaisiisi ja jatka elämääsi normaalin tapaan. Magneetit aktivoivat akupisteitä ja niitä kehon alueita, jotka eivät normaaleissa päivittäisissä rutiineissa ole käytössä. Terapiamagneeteista ovat laihduttajien lisäksi apua saaneet mm. kylmistä ja väsyneistä jaloista, nivelkivuista ja turvotuksesta kärsivät henkilöt. Magneettien teho on 1100 gaussia / rengas.

Akupainantarenkaiden käyttö
- pujota silikoniset renkaat isovarpaisiisi niiden keskivaiheille siten, että magneettipuoli on alaspäin
- renkaat ovat silikonia, joten ne voi pestä haalealla vedellä
- säilytä ja kuivaa viileässä ja kuivassa

Et voi käyttää terapiamagneetteja jos
- olet raskaana
- sinulle on tehty sydänleikkaus tai ohitusleikkaus
- käytät sydämentahdistajaa tai tekoniveliä

- jos olosi tuntuu epämiellyttävältä käyttäessäsi varvasmagneetteja, lopeta niiden käyttö välittömästi
- säilytä lasten ulottumattomissa

Huom! Renkaiden väri voi muuttua käytössä ja pesuissa, mutta tämä ei vaikuta renkaiden toimintaperiaatteeseen mitenkään.
Renkaan leveys on noin 8 mm ja sisämitta (halkaisija) noin 2,5 cm

hyvää oloa terapiamagneeteista

Tämä tuote toimitetaan sinulle kirjeenä, jos et tilaa samalla muuta.

Hinta: 14,90 €

Loading Päivittää

Voiteenlevittäjä avuksi esim. selän rasvaukseen ja pesuun ›

Me kaikki tiedämme, miten hankalaa voiteita on levittää omaan selkään. Myös ikä, raskaus tai vamma voivat aiheuttaa sen, että kaikkiin kehon kohtiin on todella vaikea päästä levittämään voiteita. RollEasy-voiteidenlevittäjä toimii käden jatkeena - sen avulla on todella kätevä saada voide esimerkiksi keskiselkään.
Tuotteen lisätiedot

RollEasy on mainio apuäline liikuntarajoitteisille, jäykille ja raskaana oleville henkilöille. Se on myös kullanarvoinen käden jatke kaikille niille, joilta puuttuu oma selänpesijä tai henkilö, joka levittäisi keskiselkään esimerkiksi aurinkorasvaa.

Voiteenlevittäjässä on pitkä taitettava varsi, jolla ulotut koko selän alueelle sekä eri puolille kehoasi. Laitteen voit pestä astianpesukoneessa. Vaihtopäiden vaihtaminen on vaivatonta.

Pakkauksessa on
- taittuva muovivarsi, jonka pituus on 37 cm
- pyöreä tela esim. kosteus- tai aurinkovoiteen levittämiseen
- kupera tela, joka sopii esim. karvanpoistoaineen tai selluliittivoiteen levittämiseen jalkoihin, jos et muuten taivu asentoon
- leveä kiekko, jolla levität kuorintavoiteita sekä paksuja hoitovoiteita
- pehmeä pesusieni, jolla on helppo ulottua pesemään selkä

rolleasy_vaihtopaa

Tuote on valmistettu Sveitsissä

FG01

Hinta: 33,90 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje