Laihdutusvalmisteet.fi

Tällä sivulla näet listattuna kaikki laihdutusvalmisteet.fi-verkkokaupan painonhallintavalmisteet, kehon muokkaukseen tarkoitetut välineet sekä muut hyvän olon tuotteemme.

Kätevä kasvojen hierontalaite kiinteytykseen ›

ALE-erä; pahvilaatikko rytyssä. Paristokäyttöinen pienikokoinen laite, jolla hierot kätevästi kasvojen ihoa. Voidaan käyttää myös muiden kehon alueiden hierontaan.
Tuotteen lisätiedot

Hiero jännittyneitä tai särkeviä ohimoita tai käsittele silmänympärysihoa. Verenkierto paranee, iho voi paremmin ja näyttää hehmeämmältä. Voit käyttää joko imeytettävien voiteiden kanssa tai ilman niitä. Kasvojen lisäksi voit käyttää laitetta kevyeen niska-kaula-alueen hierontaan. Kevyt pienkokoinen hierontalaite toimii yhdellä AA-paristolla (ei tule mukana).

laitejapaat1

Huomaa! Laitetta ei saa upottaa veteen eikä käyttää suihkussa / kylvyssä

laiteauki

HUOMAA! Tämän ALE-erän myyntipakkaus (päällipahvit) ovat pahasti rytyssä.
Tuotteeseen laatikon kunnolla ei luonnollisestikaan ole mitään vaikutusta itse laitteen toimintaan!

FG99

Vanha hinta: 24,90 €

Hinta: 19,90 €

Säästö: 5,00 €

Loading Päivittää
Sale

Kynnen kiillottaja / kynsiviila ›

Monipuolinen kevyt kynsiviila, jossa on monta eri karheusastetta sen eri pinnoilla: kiillota, muotoile ja lyhennä
Tuotteen lisätiedot

Kynsiviilan pituus on 18 cm, leveys 2 cm ja paksuus 1,8 cm. Viila on kevyt. Eri karheusasteilla käsitellyt alueet ovat eri värisiä. Kuvasta poiketen viilassa on harmaata, vaaleanvihreää, mustaa, vaaleanpunaista, harmaata ja kahta eri sinisen sävyä.

FG17

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Selän tukivyö Labtex Nordic – 5 eri kokoa ›

Joustava ja erinomaisesti tukeva tukivyö sopii selkäkivuista kärsiville, huonoryhtisille, leikkauksesta toipuville jne. Hyvillä säädöillä varustettu tukivyö antaa sinun liikkua normaalisti, se sopii miehille ja naisille eikä näy beigen värinsä ansiosta vaatteiden alta.
Tuotteen lisätiedot

Kärsitkö lannerangan alueen osteoporoosikivuista, alaselkäkivuita, noidannuolesta, issiassärystä, välilevynpullistumasta, selkävammoista tai lihaskrampeista? Ortopedinen, tukeva ja joustava selän tukivyö voi helpotta oloasi merkittävästi. Vyötä voidaan käyttää myös ryhdin parantamiseen ja antamaan tukea operaation jälkeen. Vyö tukee lanne- ja ristuluun aluetta lievittäen samalla kipuja. 

Vyö on valmistettu joustavasta ja kestävästä materiaalista, ja vyössä on ilma-aukkoja. Vyössä on neljä lihassäikeitä tukevaa kaaritukea ja kaksi elastista kiristyshihnaa, joilla saat hautessasi lisäkompressiota. Vyö on kevyt ja sopii yhtä hyvin miehille kuin naisillekin. Tarrakiinnityksen ansiosta se on helppo pukea ja riisua. Vyö myötäilee kehon liikkeitä ja värinsä puolesta sitä voidaan hyvin käyttää normaalin vaatetuksen alla. 

Tukivyön korkeus on 21 cm
Väri: beige

tukivyo_1

SELKÄTUEN HOITO
– pestään käsin 30°
– tasokuivaus
– vyötä EI saa rumpukuivata eikä silittää

TUEN MATERIAALI
60% polyesteri, 20% puuvillasomistenauha, 17% lankapäällysteinen kumi, 3% nylon

SELÄN TUKIVYÖN KÄYTTÖOHJE
Aseta tukivyön selkätuki hieman selkärangan keskialuetta elemmaksi. Venytä sitten tukea ulospäin ja vedä vasen reuna vartalon keskiosaa kohti. Kiinnitä tarrat. Venytä lisäkiristyshihnat ja kiinnitä tarranauhaan sopivalta tuntuvaan kohtaan, jotta saat haluamasi lisäkompression. 
Halutessasi muuttaa vyön kireyttä irrota ensin tarrakiinnitys ja aseta vyö uudestaan.
Älä kisko tai riuhdo vyötä.

KOKOVAIHTOEHDOT
Valitse oikea koko mittaamalla vyötärönympäryksesi. Nivelet mitataan paksuimmasta kohdasta. Valitse suurempi koko, mikäli mittaustuloksesi osuu kahden koon välille.

S-koko 70-80 cm 
M-koko 80-90 cm
L- koko 90-100 cm
XL-koko 100-110 cm
XXL-koko 110-120 cm 

 

FG55

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 49,90 €

Loading Päivittää

Kuumavesipullo lieventää särkytiloja ›

Kärsitkö kovista kuukautiskivuista, päänsäryistä tai etsitkö apua vilustumisen mukanaan tuomaan epämukavaan oloon? Ihana fleecepäällysteinen kuumavesipullo on loistava apu monenlaiseen kipuun ja kramppeihin.
Tuotteen lisätiedot

Kuumevesipullon käyttö lievittää erilaisia kehon kiputiloja lempeästi. Olipa ongelmanasi sitten kipeät lihakset, krampit, kuukautiskivut tai muut säryt, kokeile luonnollista ja lääkkeetöntä vaihtoehtoa. Jos ongelmanasi on huono ääreisverenkierto, kuumavesipullon käyttö auttaa tähänkin. Hoitoa on käytetty hyvin tuloksin myös synnytystä edeltäviä kipeitä supistuskpuja lieventämään. Vilustuneelle kuumavesipullo on paras ystävä!

1,8 litran vetoinen kestomuovista valmistettu pullo on hajuton eikä sisällä lateksia, flataatteja tai pehmentimiä. Vesisäiliö on kooltaan 25 cm x 19,5 cm. Punaisen pullon polyesterinen fleecepäällys on punainen, valkoisen vastaavasti valkoinen. Fleecepäällisen voi pestä 40 asteessa.

Kuumavesipullon käytössä täytyy olla varovainen mikäli
– hoidettava on alle 3-vuotias
– hoidettava henkilö ei ole itse kykenevä huolehtimaan itsestään

Lämpöhoidon sopivuus tulee varmistaa ennen käyttöä lääkäriltä mikäli henkilö
– sairastaa diabetesta
– kärsii verenkiertohäiriöistä

 

 kuumavesipullomasunpaalla

Turvallisuus: CE
Valmistusmaa: Saksa

 

PR03

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 22,90 €

Loading Päivittää

Aito Sarvikuono nenähuuhtelukannu ›

Vaivaako sinua allergia, astma, jatkuvat poskiontelotulehdukset tai flunssa? Onko nenäsi aina tukossa ja hengittäminen vaikeaa? Nenähuuhtelu hoitaa ja desinfioi tehokkaasti nenän arkoja limakalvoja avaten samalla nenän. Sarvikuono-nenähuuhtelukannu on terveydenhuoltoalan ammattilaisten suosittelema!
Tuotteen lisätiedot

Ennaltaehkäise ja hoida nenän limakalvojen ja tukkoisen nenän aiheuttamia ongelmia helposti ja edullisesti nenähuuhtelun avulla. Jos kärsit sitkeästä limaisesta flunssasta, Sarvikuonon käyttö tekee räästä juoksevaa ja helpommin niistettävää sekä estää uuden rään muodostumista. Jos kärsit allergiasta tai poskiontelotulehduksesta, nenähuuhtelu on oiva apua.

Sarvikuono™ soveltuu hoidoksi esimerkiksi seuraavissa tapauksissa
– limaisen flunssan oireet
– allergiasta johtuva tukkoinen nenä
– poskiontelotulehdus
– astma
– nenän limakalvot ovat kuivat ja ärtyneet
– kuorsaaminen tukkoisen nenän takia

Kannun lisäksi nenähuuhteluun tarvitaan ainoastaan lämmintä vettä ja merisuolaa (myös normaali hieno suola käy, mutta esim. Pan-suola tai muut ns. erikoissuolat eivät sovellu tähän tarkoitukseen)

Sarvikuonon on suunnitellut norjalainen Peo Olsen
Turvallisuus: CE-merkintä
Materiaali: polyeteeni.

Värinä kirkas sininen/punainen.

Pakkauksessa on 1 nenäkannu, 1 mittalusikka sekä käyttöohje

 

nenakannu_ak

FG64

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 8,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi monikäyttöinen S-koko ›

S-koon kuivakuppauskuppi on huomattavasti MINI-kokoa jämäkämpi, joten kasvojen alueen käsittelyn lisäksi sitä voi käyttää myös keholle. Hoida veltostunutta ihoa, huonoa verenkiertoa ja kipu- ja jännitystiloja!
Tuotteen lisätiedot

Hygieeninen silikoninen kuivakuppauskuppi on halkaisijaltaan noin  2 cm ja korkeudeltaan noin 8 cm.  Tämä koko soveltuu jämäkkyytensä ja pituutensa ansiosta sekä kasvoalueen että myös halutessasi koko kehon käsittelyyn.

Käytä kuivakuppauskuppien kanssa aina jotain voidetta tai öljyä, esimerkiksi liukuvoide, tavallinen kosteusvoide tai vaseliini sopivat tarkoitukseen. Monet suosivat myös kookosöljyä.

inuutin hoitojakson ajan. Käytä aluksi pari kertaa viikossa. Voit lisätä hoidon kestoa ja hoitokertojen määrää vähitellen.

Värivaihtoehdot: läpikuultava violetti tai sininen

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

nainen

 S-koon kuppi yllä olevassa kuvassa naisen selässä vasemmalla.

FG35

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 10,90 €

Loading Päivittää

Minikoon kuivakuppauskuppi kasvoille ›

Kuivakuppaus kaunistaa ihoa parantaen sen kimmoisuutta ja parantaen ihon aineenvaihduntaa. Minikokoinen silikoninen kuivakuppauskuppi on suunniteltu kasvojen alueen herkän ihon hoitoon.
Tuotteen lisätiedot

Tämä pienikokoinen (5 cm pitkä ja noin 1 cm alareunan halkaisijaltaan) silikoninen kuivakuppauskuppi on suunniteltu kasvojen alueen käsittelyyn. Kuivakuppaus on tehokas ja yksinkertainen ikivanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa sekä kauneutta että terveyttä miellyttävästi ja edullisesti.

Kupin sisään muodostuva alipaine ja kupin rauhallinen liikuttelu iholla aktivoivat alla olevaa ihoa ja kudosta tehokkaasti, jolloin verenkierto ja lymfa-aineenvaihdunta parantuvat. Kuivakuppausta käytetään yleisesti selluliitin ja kipeiden lihasten hoitoon, mutta myös migreenipotilaat ovat saaneet apua hoidosta.

Kasvojen alueella imukuppihoito toimii tehokkaasti siloittaen juonteita, puhdistaen ihohuokosia sekä kirkastaen ihoa ja parantaen sen väriä.

IMUKUPIN KÄYTTÖ
Purista kuppia alareunoista ja aseta se kasvojen iholle siten, että kuppiin muodostuu alipaine. Harjoittelemalla opit oikean ja tehokkaan tekniikan asettaa kuppi jämäkästi mutta kuitenkin miellyttävälle painetasolle. Alla olevan ihon tulisi olla voideltu joko ihovoiteella, liukuvoiteella tai vaikka vaseliinilla. Myös saippua sopii tarkoitukseen. Liikuttele kuppia iholla rauhallisesti maksimissaan 10 minuutin hoitojakson ajan. Käytä aluksi pari kertaa viikossa. Voit lisätä hoidon kestoa ja hoitokertojen määrää vähitellen.

Värivaihtoehdot: läpikuultava violetti tai sininen

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

nainen

 

FG35

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi selluliitin ja lihasten hoitoon (M) ›

Keskikokoinen silikoninen kuivakuppauskuppi sopii erinomaisesti kireiden ja kipeytyneiden lihasten rentouttamiseen ja selluliitin hoitoon. Imukuppihieronta on perinteinen ja tehokas tapa hoitaa koko kehon hyvinvointia.
Tuotteen lisätiedot

Kuivakuppaus on tehokas keino hoitaa kipeytyneitä ja jännittyneitä lihaksia esimerkiksi niska-hartiaseudulla. Imukuppihieronnalla saavutetaan samankaltaisia kireyttä poistavia ja verenkiertoa parantavia vaikutuksia kuin perinteisellä hieronnallakin.  Kuivakuppaus on erittäin suosittu selluliitin hoitokeino. Sitä voidaan käyttää myös vatsarasvan käsittelyyn.

Kuivakuppauksen teho perustuu alipaineeseen, joka syntyy kupin sisälle. Kun kuppia liikutellaan iholla, pintaverenkierto tehostuu merkittävästi. Kehon aineenvaihdunta paranee, lymfanesteet lähtevät liikkeelle ja käsitelty iho tulee kimmoisaksi ja tasoittuu. Käsiteltävän alueen lihakset lämpiävät ja rentoutuvat. Kuivakuppausta voidaan käyttää myös migreenin hoitoon.

Tämä silikoninen kuppauskuppi on kooltaan noin  56 mm (leveys ulkoreunoista) ja korkeudeltaan noin 60 mm. Se soveltuu koko kehon käsittelyyn.

Kuivakuppauskuppien kanssa tulisi käyttää esimerkiksi ihovoidetta tai öljyä, jotta kuppi ”pureutuu” tehokkaasti ihoon.

KUIVAKUPPAUSKUPIN KÄYTTÖ
Levitä käsiteltävälle ihoalueelle voidetta tai öljyä. Purista kupin alareunoista ja aseta se iholle siten, että kupin sisään muodostuu alipaine. Harjoittelemalla opit oikean puristusvoiman ja sen, miten kuppi kannattaa asetella, jotta se sekä pysyy jämäkästi että antaa miellyttävän mutta kuitenkin tehokkaan imun. Liikuttele kuppia iholla rauhallisesti pyörittävin tai liukuvedoin. Suunta kohti sydäntä. Käytä aluksi 10 minuuttia kerrallaan ja lisää hoitoaikaa vähitellen. Huomaa, että käsiteltävä iho voi punoittaa ja poltella voimakkaasti.

puristaa

 Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Kuivakuppausta ei tule tehdä sairaalle tai rikkoutuneelle iholle eikä mielelllään luomien päälle. Jos sairastat diabetesta, syöpää, sinulla on suonikohjuja, sydänsairauksia tai sydämen vajaatoiminta, kärsit anemiasta tai hemofiliasta, käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, aspiriinia tai disperiiniä, olet juuri venähdyttänyt itsesi tai muuten vammautunut, keskustele lääkärin kanssa ennen kuivakuppauksen aloittamista. 

Viisi värivaihtoehtoa. Huomaa, että violetti on äärimmäisen vaalea violetti, vaaleampi kuin tuotekuvassa.

FG36

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 10,90 €

Loading Päivittää

Muovinen manuaalinen hierontalaite ›

Kipeän niskan, jumiutuneiden hartioiden tai muiden kehon kiputilojen helpottamiseen kehitetty varmatoiminen muovinen hierontalaite.
Tuotteen lisätiedot

Käsittele kehosi kipeitä lihaksia ja jumeja joko painellen tai hieroen. Kovasta muovista valmistettu hierontalaite on valmistettu kovasta muovista. Mustekalan halkaisija leveimmältä kohtaa on noin 9 cm ja sen korkeus on 7 cm.

sin

FG37

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 12,90 €

Loading Päivittää

Teräksinen selänraaputin teleskooppivarsi ›

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu selänraaputtaja auttaa silloin, kun kutiaa juuri keskeltä selkää – paikasta, jonne et ylety koskaan etkä mitenkään. Erinomainen lahja itselle tai kaverille.
Tuotteen lisätiedot

Selässä on monta kohtaa, jonne on äärettömän vaikea ylettyä itse. Ja kun kutina käy sietämättömäksi, käy olokin tuskaiseksi. Näppärä teräksinen, hieman haravan ja haarukan risteytykseltä näyttävä selänraaputtaja on kätevä apuväline joko itselle tai lahjaksi. Sen varsi on säädettävissä teleskooppimaisesti 16,5 – 51 senttiin. Kevyt ja kätevä, kulkee mukana mukavasti vaikka minne.

pitkana

FG38

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppaussetti (4 kpl) imukuppihierontaan ›

Kuivakuppaus on erinomainen apu rentoutumiseen, kivunhallintaan, ihon kiinteyttämiseen ja selluliitin poistoon. Setti sisältää 4 kpl eri kokoista kuppia, joilla koko kehon ja kasvojen imukuppihieronta onnistuu tehokkaasti. * HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN *
Tuotteen lisätiedot

 Yhteensä 4 kappaletta eri kokoista kuivakuppauskuppia sekä vartalon että kasvojen ja silmänympärysihon käsittelyyn. Kupit on valmistettu turvallisesta ja hygieenisestä silikonista.

Lähetys sisältää seuraavat kupit
1 X suuri, vartalon käsittelyyn sopiva koko, halkaisijaltaan 7 cm ja korkeudeltaan 8 cm
1 x normaalikokoinen vartalon käsittelyyn sopiva koko, halkaisija 5,5 cm ja korkeus 5,5 cm
1 x kasvojen alueen käsittelyyn sopiva koko halkaisijaltaan 3,8 cm ja korkeus 8 cm
1 x silmien alueen hoitoon sopiva koko, halkaisija 1,5 cm ja korkeus 5 cm

hyva

 

Vartalon alueen imukuppihieronta
Käytä käsiteltävälle alueelle rasvaa, suihkugeeliä, liukuvoidetta tai saippuaa liukasteena.
Purista kupin suun reunoja ja vapauta se iholle  – tunnet, kuinka alipaine imee ihoa kupin sisään.
Liikuttele kuppia kumpaakin kättä apuna käyttäen siksakin muotoisesti, suoraviivaisesti ja ympyrän muodossa hoidettavalla alueella.
Huomaa! Aluksi kuppi saattaaa irtoilla tai sen liikuttelu tuntua haastavalta, mutta opit nopeasti, mikä on oikea määrä ”imua” ja miten liikutellessa tulee toimia, jotta kuppi pysyy tiukasti ihossa, mutta on kuitenkin liikuteltavissa. Kokemuksen kasvaessa opit myös parhailta tuntuvat hierontaliikkeet.
Hiero ongelmakohtia 5-10 minuuttia kerrallaan päivittäin saadaksesi parhaat tulokset

Vinkki: Kokeile kuivakuppausta myös suihkussa!

 

nainenmakaa

 

Kasvojen alueen imukuppihieronta
Virkistävät ja kohottavat kasvojen alueen ihoa ja lihaksia, mikä saa hoidon jatkuessa säännöllisesti ihon näyttämään sileämmältä ja nuoremmalta. Koska kasvojen alueen verenkierto paranee, myös epäpuhtaudet poistuvat iholta helpommin – tämä näkyy esimerkiksi vähentyneinä mustapäinä.
Kasvojen alueen imukuppihieronnassa tulee käyttää ihonpuhdistusainetta tai voidetta.
Aloita hoito leuasta tehden vetoja korvaa kohden, tämän jälkeen korvasta nenää kohden ja sitten otsasta kulmakarvojen välistä ylöspäin. Tee lopuksi vetoja otsalla sekä hiusrajaa kohden että sen myötäisesti. Viimeiseksi hiero niskasta solisluiden suuntaan.
Käytä lopuksi kasvovettä
Kasvojen alueen hieronnan voi tehdä 2-3 kertaa viikossa
Noudata erityistä huolellisuutta silmäluomien läheisyydessä

Hoidon jälkeen iho voi tuntua hyvin lämpimältä, jopa kuumalta, ja siinä voi tuntua kihelmöintiä. Tämä johtuu vilkastuneesta verenkierrosta.

Hieronnan lisäksi voit käyttää imukuppeja myös kipupisteissä helpottamaan lihaskireyttä ja muita kiputiloja. Tällöin kuppi asetetaan kipupisteen päälle ja alipaineen annetaan hoitaa työ – kuppia ei siis liikutella. Tällaisesta yhteen paikkaan kohdistetusta hoidosta voi ihoon jäädä jälki – se ei ole vaarallista ja haalenee ajan kanssa.

kuppauskuppien_koot
 

Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

 <span style=”color:red”>* HUOM! GSM-NUMERO ON PAKOLLINEN YHTEYSTIETO TILATESSASI TÄMÄN TUOTTEEN *</span>

asettaminen niska
imukuppien asettaminen iholle                   niska-hartiaseudun kipupisteiden käsittely

 

Imukupit toimitetaan sinulle ilman pakkauskartonkeja

FG31

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 30,90 €

Loading Päivittää

Kuivakuppauskuppi selluliitin ja lihasten hoitoon (L) ›

Large-koon silikoninen kuivakuppauskuppi sopii kireiden ja kipeytyneiden lihasten rentouttamiseen ja selluliitin hoitoon koko vartalon alueella. Kokeile, miten imukuppihieronta saa veresi kiertämään paremmin, miten se rentouttaa lihkassia ja poistaa lihaskireyttä. Säännöllisellä hoidolla voidaan selluliitin määrää vähentää merkittävästi.
Tuotteen lisätiedot

Kuivakuppaus on tehokas keino hoitaa kipeytyneitä ja jännittyneitä lihaksia esimerkiksi niska-hartiaseudulla. Imukuppihieronnalla saavutetaan samankaltaisia kireyttä poistavia ja verenkiertoa parantavia vaikutuksia kuin perinteisellä hieronnallakin.  Kuivakuppaus on erittäin suosittu selluliitin hoitokeino. Sitä voidaan käyttää myös vatsarasvan käsittelyyn.

Kuivakuppauksen teho perustuu alipaineeseen, joka syntyy kupin sisälle. Kun kuppia liikutellaan iholla, pintaverenkierto tehostuu merkittävästi. Kehon aineenvaihdunta paranee, lymfanesteet lähtevät liikkeelle ja käsitelty iho tulee kimmoisaksi ja tasoittuu. Käsiteltävän alueen lihakset lämpiävät ja rentoutuvat. Kuivakuppausta voidaan käyttää myös migreenin hoitoon.

Tämä suuri silikoninen kuppauskuppi on kooltaan noin  70 mm (leveys ulkoreunoista) ja korkeudeltaan noin 80 mm. Se soveltuu koko kehon käsittelyyn.

Kuivakuppauskuppien kanssa tulisi käyttää esimerkiksi ihovoidetta tai öljyä, jotta kuppi ”pureutuu” tehokkaasti ihoon.

KUIVAKUPPAUSKUPIN KÄYTTÖ
Levitä käsiteltävälle ihoalueelle voidetta tai öljyä. Purista kupin alareunoista ja aseta se iholle siten, että kupin sisään muodostuu alipaine. Harjoittelemalla opit oikean puristusvoiman ja sen, miten kuppi kannattaa asetella, jotta se sekä pysyy jämäkästi että antaa miellyttävän mutta kuitenkin tehokkaan imun. Liikuttele kuppia iholla rauhallisesti pyörittävin tai liukuvedoin. Suunta kohti sydäntä. Käytä aluksi 10 minuuttia kerrallaan ja lisää hoitoaikaa vähitellen. Huomaa, että käsiteltävä iho voi punoittaa ja poltella voimakkaasti.

sinviol

 Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Kuivakuppausta ei tule tehdä sairaalle tai rikkoutuneelle iholle eikä mielelllään luomien päälle. Jos sairastat diabetesta, syöpää, sinulla on suonikohjuja, sydänsairauksia tai sydämen vajaatoiminta, kärsit anemiasta tai hemofiliasta, käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, aspiriinia tai disperiiniä, olet juuri venähdyttänyt itsesi tai muuten vammautunut, keskustele lääkärin kanssa ennen kuivakuppauksen aloittamista. 

Viisi värivaihtoehtoa. Huomaa, että violetti versio on todella vaalea violetti.

FG32

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 19,90 €

Loading Päivittää

Konjak laihdutusvalmiste 90 kpl ›

Pudottaa tehokkaasti painoa vähäenergiseen ruokavalioon yhdistettynä. Glucomannan-kasvikuitu ja kromi auttavat tutkitusti painonhallinnassa!
Tuotteen lisätiedot

Konjakin on todettu auttamaan painonpudotuksessa yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa. EU on vahvistanut tuotteen laihdutustehon.
Konjak sisältää myös verensokeria tasapainottavaa kromia.

Konjak-valmisteen sisältämä glucomannankuitu imee itseensä vettä jopa 300 %. Näin ollen ennen ruokailua nautittuna se täyttää vatsaa, ja laihduttajan on helpompaa tarkkailla syömisiään ja  pienentää annoskokoa.

Nauti 2 tablettia 3 kertaa päivässä puoli tuntia ennen ateriaa runsaan (3-5 dl) kylmän veden kera.

Valmisteella ei ole tunnettuja yhteis- tai sivuvaikutuksia minkään lääkkeen tai ravintoaineen kanssa. Valmistetta voi käyttää myös kolesteroli-, verenohennus- ja verenpainelääkityksen kanssa. Soveltuu diabeetikoille sekä imettäville äideille.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

konjak

Vastuuvapauslauseke: Luettelo tämän tuotteen sisältämistä aineista on saatu valmistajalta. Laihdutusvalmisteet.fi ei ole tarkastanut tuotteen koostumusta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon.

Hinta: 30,90 €

Loading Päivittää

Sormien verenkiertoa parantava hierontasormus (S) ›

Kärsitkö sormien heikosta verenkierrosta tai jäykistä, kipeistä sorminivelistä? Joudutko käyttämään paljon näppäimistöä ja sormesi nivelet tuntuvat jäykiltä? Kokeile verenkiertoa elvyttävää hierovaa metallisormusta.
Tuotteen lisätiedot

Hierontasormus on simppeli teräksinen esine, jolla voit saada lievitystä jäykkiin sormiin ja kipeisiin niveliin. Sormus stimuloi verenkiertoa ja aktivoi akupisteitä.
Sopii paljon näppäimistöä käyttävien henkilöiden lisäksi myös esim. pianon tai kitaran soittajille, puutarhanhoitajille ja muille, joiden sormet ja sormien nivelet joutuvat koville.

Huom! sisämitta on ainostaan noin 1-1,2 cm , joten se ei sovellu kuin melko ohutsormisille henkilöille. Toki rinkulan kuuluukin olla tiukka, jotta se stimiloisi oikealla tavalla.

Käyttö
Pujota rinkula haluamaasi sormeen ja liikuttele sitä joko viereisiä sormia tai toisen käden sormia apuna käyttäen edestakaisin pitkin sormea.
Voit myös antaa rinkulan olla paikoillaan, jolloin sen voi asettaa painamaan kipukohtaa

molemmat

FG39

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 7,90 €

Loading Päivittää

Akupainantaranneke (medium) ›

Kärsitkö niveljäykkyydestä esimerkiksi jatkuvan päätetyöskentelyn takia? Kokeile yksinkertaista metallista ranneketta, joka painaessaan akupisteitä helpottaa kireyttä.
Tuotteen lisätiedot

Teräksinen ranneke stimuloi verenkiertoa kuten akupainanta ja voi auttaa sinua, jos kärsit jäykistä nivelistä esimerkiksi päätetyöskentelyn seurauksena. Rannekkeen käyttö voi rentouttaa ja vähentää kehon jännitystiloja.

Teräspunoksen leveys on noin 9 mm ja rannekkeen sisämitta (halkaisija) venyttämättä 4,3 cm. Ranneke venyy ja sen on tarkoituskin venyä, jotta ”painelu” tuntuisi ja tehoaisi.

Pidä ranneketta ranteessasi ja liikuttele sitä silloin tällöin edestakaisin. Väri satunnaisesti joko kulta tai hopea.

puntausta

 

FG40

Hinta: 14,90 €

Loading Päivittää

Stressipallo päätetyöskentelijän taukohetkiin ›

Hauskannäköinen ja pirteän värinen stressipallo on oiva kaveri työpäivän taukohetkiin. Puristelu rentoutaa käsien lihaksia, mikä on tärkeää erityisesti päätetyötä tekeville. Sen käyttö rauhoittaa myös mieltä.
Tuotteen lisätiedot

Pidä pieni tauko päätetyöskentelystä ja puristele tovi iloisennäköistä pehmeää stressipalloa; kätesi lihakset aktivoituvat ja rentoutuvat, mielesi rauhoittuu ja voit keskittyä ajatustyöhön. Pallon halkaisija on noin 6,2 cm.

kaikkia

FG34

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 9,90 €

Loading Päivittää

Komedorauta ihomatojen poistoon ›

Poista epäesteettiset mustapäät tehokkkaasti ja arpia jättämättä komedoraudalla.
Tuotteen lisätiedot

Älä puristele mustapäitä sormilla – sormin pusertelu rikkoo ja tulehduttaa ihon. Tehtävään suunnitellulla komedoraudalla poistat mustapäät siististi. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun mustapäiden poistajan pituus on noin 8 cm, sen toisessa päässä on piikki ja toisessa silmukka. Kevyt ja kätevä kuljettaa mukana. Suojakotelossa neljä värivaihtoehtoa.

kotelo rauta

FG52

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 4,90 €

Loading Päivittää

Garcinia Cambogia Complex Ultra 500 mg HCA-tehositriini ›

Garcinia Cambogia -uutteesta valmistettu HCA on kiistatta tehokkaimpia ja tällä hetkellä myös ylivoimaisesti suosituimpia laihdutusvalmisteita maailmalla. Ultra HCA Garcinia Cambogia 500mg -sitriini polttaa rasvaa, lisää kylläisyyden tunnetta ja nostaa aivojen serotoniinitasoa – tunnet itsesi kylläiseksi, energiseksi ja vähemmän stressaantuneeksi. Ehdottomasti top 3 -tuotteitamme kautta aikojen!
Tuotteen lisätiedot

Garcinia Cambogia -hedelmän kuoresta valmistettu uute on uusimpia ja tehokkaimpia luontaistuotteita painonpudotuksessa. Uutteessa on vaikuttavana aineosana HCA (hydroksisitruunahappo), joka säätelee tehokkaasti nälän tunnetta ja pienentää ruokahalua. Uskot, että vatsasi on täynnä, eikä mieliteoille ja ahmimiselle jää näin tilaa. Valmiste kykenee estämään nautittuja hiilihydraatteja muuttumasta elimistössä rasvaksi, minkä lisäksi HCA polttaa tehokkaasti jo aiemmin kertynyttä rasvaa. Monet kehonrakentajat käyttävätkin HCA-valmisteita kehonsa rasvakertymien poistoon ja niiden syntymisen ehkäisyyn.

HCA:lla on vaikutusta myös mielialaan ja stressinsietokykyyn, sillä sillä on ainutlaatuinen kyky nostaa aivojen serotoniinitasoa. Tunnet itsesi tarmokkaaksi ja myös todennäköisesti vähemmän stressaantuneeksi ja ahdistuneeksi. Mielialan ja vireystason kohoamisella on luonnollisestikin positiivinen vaikutus ruokailukäyttäytymiseen ja treenausintoon.

Garcinia Cambogia -uutetta saadaan Aasiassa kasvavan kurpitsamaisen tamarind-hedelmästä. Tuotteemme on täysin luonnonmukainen valmiste avuksi rasvanpolttoon ja ruokahalun säätelyyn. HCA on tällä hetkellä maailman suosituimpia laihduttajien käyttämiä lisäravinteita. Myös meillä se on myyntitilaston kärjessä.

 

GARCINIA CAMBOGIA COMPLEX ULTRA 500mg HCA -SITRIINIVALMISTE (ravintolisä)
– Pakkauksessa vähintään 82 kapselia (25 g)
– Annostus: 2 kapselia päivässä (1 kapseli veden kera puoli tuntia ennen pääaterioita)
– Ainesosat: Garcinia Cambogia -uute, kromipikolinaatti, kasviskapseli
– Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää 1000 mg garcinia cambogia -hedelmäuutetta (600 mg HCA), 116 mg kaliumia, 82 g kalsiumia, 100 µg kromipikolinaattia
– Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää
– Valmiste ei korvaa monipuolista ruokavaliota
– Säilytettävä lasten ulottumattomissa
– Säilytetään viileässä kuivassa paikassa
– Odottavien ja imettävien äitien, alle 18-vuotiaiden ja henkilöiden, joiden terveydentila ei ole kunnossa, tulisi konsultoida lääkäriä ennen lisäravinteiden käytön aloittamista
– Valmistusmaa: Yhdistyneet Kuningaskunnat

Parasta ennen -merkintä 3/2019

 tumma_nainen_makaa_kyljellään_hymy

Vastuuvapauslauseke: Luettelo tämän tuotteen sisältämistä aineista on saatu valmistajalta. Laihdutusvalmisteet.fi ei ole tarkastanut tuotteen koostumusta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon.

 

LT017

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Pure Acai Berry 600mg – vahva orgaaninen Acai-marja ›

Todella vahva ja tehokas Acai-marjavalmiste, joka sisältää ainoastaan puhdasta Acai-marjauutetta huimat 600 mg / kapseli. Kuivajäädytysmenetelmällä valmistettu orgaaninen Acai auttaa sinua kiinteytymään, tehostamaan kehosi aineenvaihduntaa ja pudottamaan painoasi tehokkaasti. Acai sisältää lukemattomia terveydelle tärkeitä ravintoaineita sekä runsaasti aminohappoja. Vahvana antioksidanttina se lisää kehosi elinvoimaisuutta ja energisyyttäsi.
Tuotteen lisätiedot

Aineenvaihduntaa nopeuttavat ja kaloreiden polttamista kiihdyttävät vahvemmat, orgaaniset ja puhtaat Acai-marjauutekapselit sisältävät peräti 600mg acai-marjan uutetta per kapseli! Näissä Acai-marjakapseleissa ei ole käytetty lainkaan sidos- eikä täyteaineita.  Acaimarjat on kuivattu jäädyttämällä, jolloin niiden sisältämät arvokkaat antioksidantit, energisoivat ravintoaineet, kuidut, kalsium, E-vitamiini, kalium ja fosfori on kyetty säilyttämään mahdollisimmaan täydellisesti. Valmiste sopii kasvisruokavaliota noudattaville.

Jos tavoitteenasi on kiinteytyä, nopeuttaa aineenvaihduntaa, tiputtaa painoa ilman tolkutonta rehkimistä ja nälkäkuuria, hankkiutua eroon elimistöön kertyneestä turhasta, mieltä ja kehoa rasittavasta rasvasta ja nesteestä, kokeile! Acai on maailmanlaajuisesti suosituimpia painonhallintavalmisteita – ja ehdottomasti ravintorikkaimpia.

Samalla kun painonpudotuksesi saa uutta potkua, saat myös paremman mielialan ja yleiskunnon: valmisteen sisältämät runsaat vitamiiini-, aminohappo- ja rasvahappo-ominaisuudet antavat kehosi hyvinvoinnille ja nuorekkuudelle elintärkeitä antioksidantteja. Valmisteella on vaikutuksia myös mielialaan: olet pirteämpi ja energisempi, ja kun on aika rentoutua ja levätä, se onnistuu entistä helpommin.

Acai-marjan nauttimisesta saatavia hyötyjä
– aineenvaihdunta nopeutuu, rasvan palaminen tehostuu, ylimääräiset nesteet poistuvat elimistöstä. Kehosi tekee töitä, vaikka itse lepäisit!
– Suuri antioksidanttipitoisuus lisää elinvoimaa, vastustuskykyä ja nuorekkuutta. Acai-marjassa on antioksidanttieja jopa kuusinkertaisesti hyvänä antioksidantin lähteenä mainostettuun mustikkaan verrattuna.
– Acai-marjassa on paljon terveellisiä, nuorekkuutta ja elinvoimaa ja vastustuskyvyn paranemista edesauttavia aminohappoja sekä B1, 2 ja 3-ryhmän vitamiineja, jotka auttavat mm. rentoutumaan ja nukkumaan levollisemmin ja paremmin. Acaista saa myös A-, C- ja E-vitamiinia, kalsiumia, sinkkiä, kuparia, magnesiumia ja 19 hyvinvoinnille tärkeää aminohappoa.
– Marjavalmisteen antosyaniini auttaa erilaisiin silmä- ja näkökykyongelmiin.
– Voi myös auttaa alentamaan kohonnutta verenpainetta.

 

Kaksi pakkauskokovaihtoehtoa
Normaalikokoisessa litteässä pakkauksessa vähintään 52 kapselia (23 g)
Tuplakokoisessa pyöreässä pakkauksessa vähintään 112 kapselia (55g)

 

GoldStar PURE ACAI BERRY 600mg -marjauutekapseli (ravintolisä)
– Annostus: 2-4 kapselia vuorokaudessa
– Ainesosat: Acai-marjauute, kasviskapseli
– Vuorokausiannos (2-4 kapselia) sisältää 1200-2400 mg Acai-marjauutetta.
– Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
– Valmiste ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
– Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
– Säilytetään viileässä kuivassa paikassa.
– Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä, on suositeltavaa konsultoida lääkäriä ennen käytön aloittamista.
– Jos huomaat sivuvaikutuksia, lopeta käyttö heti ja ota tarvittaessa yhteys lääkäriin
– Valmiste ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.
– Valmistusmaa: Yhdistyneet Kuningaskunnat

Ison pakkauskoon parasta ennen -merkintä 3/2019
Normaalikokoisen pakkauskoon parasta ennen -merkintä 8/2018

*** MYYNNISSÄ MYÖS ERÄ RAHDISSA LAATIKOILTAAN VAURIOITUNEITA, NORMAALIKOKOISIA PAKKAUKSIA ALE-HINTAAN! ***
Sinetti luonnollisestikin ehjä, mutta muovipurkki on reilusti kyljistään ”lommolla”, mistä syystä kansi ei pysy paikoillaan. Kapseleiden poisto purkista voi tarvita apuvälineitä emmekä voi taata, etteikö osa kapseleista voisi olla vaurioitunut. 

Vastuuvapauslauseke: Luettelo tämän tuotteen sisältämistä aineista on saatu valmistajalta. Laihdutusvalmisteet.fi ei ole tarkastanut tuotteen koostumusta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon.

 

LT014 tupla
Lt015 normaali

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: alkaen 14,90 €

Loading Päivittää

Vihreä kahvi Ultra 500 mg * vahva rasvanpolttaja ›

Supervahva Ultra vihreä kahvipapu -uute, jossa vähintään 50% rasvan palamista edesauttavaa klorogeenihappoa CGA:ta. Vihreän kahvin nauttiminen auttaa tasaamaan verensokerin heilahteluja, vaikeuttaa sokerin imeytymistä kehoon ja kiihdyttää rasvojen palamista, joten se on erinomainen apu laihduttajalle.
Tuotteen lisätiedot

Vihreä kahvipapu-uute on viime vuosina ollut Yhdysvaltain myydyin laihdutusvalmiste, jonka tehoon vannovat myös lukuisat näyttelijät ja mallit.

Vihreitä kahvipapuja ei paahdeta kuten kahvia valmistettaessa – ne kuivataan auringossa, jauhetaan ja uutetaan. Ultra vihreä kahvipapu-uutekapseli on uutettu ensiluokkaisista pavuista suhteessa 10:1, ja jokainen kapseli sisältää peräti 5000mg puhdasta vihreää kahvia! Vaikuttava tehoaine vihreässä kahvipapu-uutteessa on klorogeenihappo (CGA): tämä on tehokas antioksidantti, joka vaikuttaa kehon rasvanpolttotehoon ja aineenvaihdunnan voimakkuuteen. Klorogeenihappo nopeuttaa rasvan palamista sekä estää sokereiden imeytymistä. Koska verensokeri ei heittelehdi, ruokahalu pysyy paremmin hallinnassa. Tuotteemme sisältää klorogeenihappoa vähintään 50%.

Ultra vihreä kahvipapu-uutekapseli on 100% puhdas, vahva vihreä papu-uutevalmiste, jonka avulla voit tehokkaasti polttaa rasvaa. Vaikka kyseessä on kahvipapu, valmisteen teho ei perustu kofeiiniin: kofeiinia tässä valmisteessa on minimaalisen vähän, joten se ei aiheuta sydämentykytyksiä tai levottomuutta, kuten laihdutuksessa apuna käytettävät stimulantit.

Kokeile todella vahvoja vihreä kahviuute -kapseleita: yksi kapseli sisältää 500 mg vihreä kahvipapu -uutetta, mikä vastaa peräti 5000 mg puhdasta vihreää kahvia! Koska kapselimme eivät sisällä täyte- tai lisäaineita, ne ovat täyttä tavaraa ja siksi myös käytössä edullista ja tehokkaita!

 

ULTRA VAHVA VIHREÄ KAHVI -uutekapseli (ravintolisä)

Pakkauksessa vähintään 82 kapselia (48g)
Annostus: 1 kapseli 1-3 kertaa vuorokaudessa, mieluiten ruuan kera

Ainesosat: vihreä kahvipapu -uute, kasviskapseli

Vuorokausiannos (1-3 kapselia) sisältää 500-1500 mg
vihreä kahvipapu -uutetta.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Valmiste ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Säilytetään viileässä kuivassa paikassa.

Sisältää kofeiinia.
Älä käytä valmistetta, jos olet raskaana tai imetät tai sinulla on kofeiiniyliherkkyys.
Jos käytät lääkitystä, on suositeltavaa konsultoida lääkäriä ennen käytön aloittamista.
Jos huomaat sivuvaikutuksia, lopeta käyttö heti ja ota tarvittaessa
yhteys lääkäriin. Valmiste ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.
Ei sovellu henkilöille, joilla on diagnosoitu syömishäiriö.

Valmistusmaa: Yhdistyneet Kuningaskunnat

Parasta ennen -merkintä 3/2019

Vastuuvapauslauseke: Luettelo tämän tuotteen sisältämistä aineista on saatu valmistajalta. Laihdutusvalmisteet.fi ei ole tarkastanut tuotteen koostumusta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon.

LT007

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää

Mulberry™ verensokerin hallintaan ›

Sokeri koukuttaa, se aiheuttaa ylipainoa, nälkää, raivokohtauksia ja väsymystä. Mulberry auttaa tasaamaan sokeriarvoja: mulperipuun lehtijauheesta tehty valmiste auttaa tehokkaasti tasaamaan verensokerin heittelyä ja auttaa näin helpottamaan terveellisessä ruokavaliossa pysymistä sekä välttämään ahmimista.
Tuotteen lisätiedot

Verensokerin heittelyt tehokkaasti ja nopeasti hallintaan! Japanilainen yrttiyhdistelmä sekä kromi yhdessä auttavat pitämään verensokerin tasaisena etenkin ruokailujen jälkeen: on helpompi syödä terveellisesti ja maltillisesti, kun makeanhimo ei ahdista. Ruokailun jälkeinen väsymys vähenee ja sokerin heittelyiden aiheuttamat mielialan vaihtelut pysyvät kurissa. Valmiste estää hiilihydraatteja imeytymästä ja muuttumasta glukoosiksi.

New Nordic Mulberry™ (ravintolisä)
– Pakkauksessa 60 tablettia (54,2 g)
– Annostus: 1 tabletti 3 kertaa päivässä nesteen kera 10 minuuttia ennen ruokailua
– Vuorokausiannos sisältää 20 µg kromia (50% vuorokautisen saannin vertaiuarvosta) ja 1200 mg mulperipuunlehtiuute (Morus alba L.), josta deoksinojirimyysiniä 1%(DNJ)
* %vuorokautisen saannin vertailuarvosta
*%av referensvärdet för det dagliga intaget
– Sisältää: Täyteaineita (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), mulperipuun lehtiuute (Morus Alba L.), vesi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kivennäisaine (kromipikolinaatti)
– Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota
– Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää
– Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa
– Valmiste ei sovellu raskaana oleville eikä imettäville
– Valmistusmaa: Tanska

 

Ei sisällä sokeria, laktoosia, hiivaa, gluteenia eikä soijaa. Ei keinotekoisia väri- eikä aromiaineita. Sopii vegetaristeille ja vegaaneille. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Vastuuvapauslauseke: Luettelo tämän tuotteen sisältämistä aineista on saatu valmistajalta. Laihdutusvalmisteet.fi ei ole tarkastanut tuotteen koostumusta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon.

Hinta: 23,90 €

Loading Päivittää

Detox Plus Ultra elimistön puhdistuskuuri ›

Oletko aloittamassa laihdutusta? Jumittaako paino paikallaan, vaikka yrität laihduttaa ja liikkua? Vai onko olosi muuten vain raskas ja turvonnut, energiatasosi alhainen, kärsitkö mahdollisesti ruuansulatus- ja ilmavaivoista? Ruuansulatuselimistön hyvinvoinnilla on uskomattoman suuri vaikutus ihmisen psyykkiseen ja fyysiseen oloon.
Tuotteen lisätiedot

Kehosi toimii paremmin, vastaanottaa vitamiinit ja muut lisäravinteet tehokkaammin ja olosi on huomattavasti energisempi ja kevyempi, kun aika ajoin (vähintään noin kerran vuodessa) puhdistat elimistösi sinne kertyneistä myrkyistä ja kuona-aineista. Sinun ei tarvitse ryhtyä täydelliselle paastolle tai käydä suolihuuhtelussa, vaan voit suorittaa elimistön puhdistuksen luonnonmukaisesti mutta tehokkaasti Ultra Detox Plus -kapseleilla normaalin arkielämäsi ohessa. Yksi purkki riittää yhteen puhdistuskuuriin.

Mikä elimistön sitten saastuttaa? Pitkälle prosessoitu, vähäkuituinen ruoka, valmisateriat, stressi ja vähän fyysistä liikuntaa sisältävä länsimainen hektinen elämäntapa ovat omiaan lisäämään kehon toksisuutta. Ruoka ei sula kunnolla, olo on raskas, kärsit ummetuksesta ja ilmavaivoista, ehkä myös iho-oireista. Olo on nuupahtanut ja aikaansaamaton. Luonnonkansoilla ja esi-isillämme ei tätä ongelmaa esiintynyt, koska he elivät paljon luonnonmukaisemmin, liikkuivat suuren osan vuorokaudesta ja nauttivat ravinnokseen joko raakaravintoa tai ainakin puhtaista luonnon raaka-aineista valmistettua ravintoa.

Ulta Detox Plus -puhdistuskuurin kapselit on valmistettu tarkkaan valituista luonnollisista raaka-aineista. Suosittelemme kuuria noin kuukausi ennen laihduttamisen aloittamista. Mikäli haluat käyttää kapseleita kauemmin kuin kuukauden, suosittelemme vähintään yhden viikon tauon pitämistä, jotta kehosi palautuu normaaliin ”vauhtiinsa”. Ultra Detox Plusia ei tule käyttää yli kolmea kuukautta yhtäjaksoisesti. Kerran tai kaksi vuodessa suoritettu puhdistus sopii ja riittää useimmille laihduttajille ja kehonsa hyvinvoinnista huolehtiville.

 

ULTRA DETOX PLUS kasviuutekapseli ruuansulatuselimistön puhdistukseen (ravintolisä)
– Pakkauksessa vähintään 52 kapselia (25g)
– Annostus: 1 kapseli aamulla ja 1 ennen nukkumaanmenoa suuren vesilasillisen kera
– Ainesosat: psylliumin kuori, bentoniittisavi, valkosipuliyrttijauhe, mausteneilikka, sitruspektiini, punajalavajauhe, happomarjan kuorijauhe, vadelmanlehti (punainen), mahonian juuri, fenkolinsiemenjauhe, raparperinjuuri, oratuomen kaarna, cayennepippuri, inkivääri, magnesiumstearaatti
– Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää 1200 mg kasviuutetta.
– Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
– Valmiste ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Säilytetään viileässä kuivassa paikassa.
Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä, on suositeltavaa
konsultoida lääkäriä ennen käytön aloittamista.
Älä käytä, jos kärsit ärtyneestä paksusuolesta.
Jos huomaat sivuvaikutuksia, lopeta käyttö heti ja ota tarvittaessa
yhteys lääkäriin. Valmiste ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.
Valmistusmaa: Yhdistyneet Kuningaskunnat

Parasta ennen -merkintä 3/2019

 

Vastuuvapauslauseke: Luettelo tämän tuotteen sisältämistä aineista on saatu valmistajalta. Laihdutusvalmisteet.fi ei ole tarkastanut tuotteen koostumusta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon.

 

LT013

Hinta: 17,90 €

Loading Päivittää

Goji-marja Ultra 500mg selluliittiongelmiin ›

Antioksidanttirikkailla Ultra Goji -marjakapseleilla vähennät kehoosi muodostunutta selluliitttia ja estät uuden muodostusmista, hidastat elimistösi ja ihosi vanhenemisprosesseja ja parannat kehosi vastustuskykyä. Goji lisää kehon kasvuhormonituotantoa ja yleistä energisyyttä, tasaa veren rasva-arvoja sekä verensokerin heittelyjä. Gojin käyttö lisää seksuaalista halukkuutta ja nuorekkuutta.
Tuotteen lisätiedot

Goji-marjaa antioksidanttirikkaampaa ja ravintotieteellisesti tarkasteltuna monipuolisempaa kasvia luonnosta saa hakea! Gojissa on peräti 22 eri kivennäisainetta ja 18 aminohappoa. Tämä aiheestakin supermarjan lisänimen saanut marja sisältää kaikkia kehollemme ensiarvoisen tärkeitä aminohappoja, minkä lisäksi sen painosta peräti 10-14% on proteiinia.

Erään teorian mukaan Goji Berryn sisältämät sesquiterpenoidit stimuloivat käpyrauhasta ja aivolisäkettä tuottamaan enemmän kasvuhormonia. Gojissa on myös runsaasti L-glutamiinia ja L-arginiinia, jotka toimivat yhdessä ja tukevat kasvuhormonituotantoa. Kasvuhormonilla on puolestaan vaikutusta kaikkien kehomme muiden hormonien toimintaan. 70-vuotias kehittää vain yhden kymmenesosan siitä kasvuhormonimäärästä mitä 20-vuotias. Goji-marjalla on vahva yhteys nuoruuteen ja pitkäikäisyyteen. Gojin nauttimisen sanotaan myös vaikuttavan positiivisesti seksuaaliseen halukkuuteen.

Goji Berry on antioksidanttisuudessaan vertaansa vailla. Antioksidanttipitoinen ravinto mm. vahvistaa immuunijärjestelmää, lisää energisyyttä ja elinvoimaa, parantaa unen laatua, tasapainottaa kohonnutta verensokeria ja veren rasva-arvoja ja hidastaa elimistön vanhenemista. Elimistön vanheneminen näkyy mm. ihon veltostumisena ja harmaantumisena.

Goji on laihduttajalle ensiarvoisen tärkeä kumppani – se takaa tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden saannin, lisää energisyyttä ja elämäniloa, jolloin jaksat treenata ja mikä tärkeää: se tasaa verensokerin heittelyä. Jos verensokerisi on tasainen, et ruuan jälkeen niin sanotusti nuupahda ja koe itseäsi taas hetken päästä nälkäiseksi. Goji Berryn glykeeminen indeksi on alhainen.

Gojin nauttimisen on todettu auttavan kehon selluliittikertymiä hajottavasti. Se myös estää uusien selluliittikertymien muodostumista. Monella hoikallakin henkilöllä saattaa olla kehossaan ikävännäköistä selluliitttia, eikä siihen pelkkä laihduttaminen auta.

Goji Berry, Goji-marja (englanniksi Wolfberry, tunnettu myös nimellä susimarja) on lähtöisin Tiibetistä, jossa näitä oranssinpunaisia, pieniä, soikeita marjoja kasvaa korkealla Himalajalla. Gojia on Kiinassa käytetty jo tuhansia vuosia parantavana ja elinvoimaa lisäävänä kasvina. Marja maistuu suunnilleen kirsikan ja karpalon sekoitukselta. Vaikka marjaa voidaankin käyttää ruuanvalmistuksessa tai nauttia aivan sellaisenaan, on Goji monien mielestä kuitenkin hyvin pahan ja kitkerän makuinen. Tämän takia kapseli on oiva vaihtoehto saada tämän maailman ravinnerikkaimpiin marjoihin kuuluvan marjan kaikki hyödylliset ja terveyttä edistävät antioksidantit, vitamiinit ja hivenaineet kehon hyödynnettäviksi.

Kokeile, mitä tämä superfood tekee kropallesi ja mielellesi – nauti normaalin ravinnon lisänä 1 tehomarjoista uutetusta tiivisteestä valmistettu kapseli päivässä!

 

Ultra GOJI BERRY 500mg -marjauutekapseli (ravintolisä)

Pakkauksessa vähintään 52 kapselia (25g)
Annostus: 1 kapseli vuorokaudessa ruokailun yhteydessä
Ainesosat: kalsiumvetyortofosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, Goji-marjauute 20:1, magnesiumstearaatti, piioksidi
Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää 500 mg Goji-marjauutetta.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Valmiste ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Säilytetään viileässä kuivassa paikassa.
Ei odottaville tai imettäville äideille.
Jos käytät lääkitystä, on suositeltavaa konsultoida lääkäriä ennen käytön aloittamista.
Jos huomaat sivuvaikutuksia, lopeta käyttö heti ja ota tarvittaessa yhteys lääkäriin.
Valmiste ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.
Valmistusmaa: Yhdistyneet Kuningaskunnat

Erän parasta ennen -merkintä on 8/2018 

Vastuuvapauslauseke: Luettelo tämän tuotteen sisältämistä aineista on saatu valmistajalta. Laihdutusvalmisteet.fi ei ole tarkastanut tuotteen koostumusta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon.

LT001

Hinta: 22,90 €

Loading Päivittää

Superantioksidantti Acai Berry hillitsee ruokahalua ›

Haluatko kiinteytyä, nopeuttaa aineenvaihduntaasi ja polttaa nopeammin kaloreita? Haluatko pudottaa painoasi, päästä eroon ylimääräisestä rasvasta ja nesteestä kehossasi, lisätä vireystilaasi, vastustuskykyäsi ja kestävyyttäsi – siis yksinkertaisesti voida paremmin ja näyttää paremmalta ja nuorekkaammalta? Jos vastasit kyllä, kokeile Acai Berry -kapseleita ja huomaa akai-marjan positiiviset vaikutukset kehossasi!
Tuotteen lisätiedot

Acai-marja miellyttävään ja nopeaan painonpudotukseen

Acai-marja on Amazonilla Acai-palmuissa kasvavista marjoista valmistettu tehokas ja monipuolinen laihdutusvalmiste rasvanpolttoon, aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen ja painonpudotukseen. Acai-marja sisältää aineenvaihduntaan vaikuttavien ominaisuuksien lisäksi ällistyttävän suuren määrän fyysistä ja henkistä hyvinvointia ja nuorekkuutta lisääviä antioksidantteja, terveellisiä Omega 3, 6 ja 9 -rasvahappoja, aminohappoja ja ravintokuitua. Gold Star Helbals -akaivalmiste on täysin orgaaninen ja luonnonmukainen, jäädytyskuivausmenetelmällä valmistettu tuote.

Lue lisää Acai-marjan ominaisuuksista:
– Acai parantaa merkittävästi aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa rasvan palamista sekä ylimääräisten nesteiden poistumista kehosta. Kehosi työskentelee, vaikka itse lepäisit!
– Akai kiinteyttää lihaksia
– Lisää kestävyyttä ja voimaa treenaamiseen
– Suuri antioksidanttipitoisuus lisää elinvoimaa, vastustuskykyä, keskittymiskykyä ja nuorekkuutta. Acai-marjassa on antioksidanttieja jopa kuusinkertaisesti hyvänä antioksidantin lähteenä mainostettuun mustikkaan verrattuna.
– Acaissa on runsaasti aminohappoja sekä B1, 2 ja 3-ryhmän vitamiineja, jotka auttavat mm. rentoutumaan ja parantamaan unen laatua, A-, C- ja E-vitamiinia, kalsiumia, sinkkiä, kuparia, magnesiumia ja 19 aminohappoa.
– Antosyaniini auttaa erilaisiin silmiin ja näkökykyyn liittyviin ongelmiin. Acai-marjan antosyaniinipitoisuus on jopa kymmenkertainen punaviiniin verrattuna.
– Akaimarjan nauttiminen voi auttaa alentamaan verenpainetta.

 

Tuplakokoisessa litteässä pakkauksessa vähintään 112 kapselia (56 g)
*** Parasta ennen -merkintä tässä erässä 8/2018

acai500_flat

GoldStar ACAI BERRY 500mg -marjauutekapseli (ravintolisä)

Annostus: 2-4 kapselia vuorokaudessa, mielellään ennen aterioita
Ainesosat: Acai-marjauute, riisijauho, magnesiumstearaatti, steariinihappo, piidioksidi, kasviskapseli
Vuorokausiannos (2-4 kapselia) sisältää 1000-2000 mg Acai-marjauutetta.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Valmiste ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Säilytetään viileässä kuivassa paikassa.
Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä, on suositeltavaa konsultoida lääkäriä ennen käytön aloittamista.
Jos huomaat sivuvaikutuksia, lopeta käyttö heti ja ota tarvittaessa yhteys lääkäriin.
Valmiste ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.
Valmistusmaa: Yhdistyneet Kuningaskunnat

Vastuuvapauslauseke: Luettelo tämän tuotteen sisältämistä aineista on saatu valmistajalta. Laihdutusvalmisteet.fi ei ole tarkastanut tuotteen koostumusta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon.

LT027 tupla
LT004 normaali

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää

Kuukuppi – ekologinen, edullinen ja miellyttävä ›

Terveydestään, ympäristöstään ja taloudestaan huolehtivan järkivalinta on miellyttävästä silikonista valmistettu kuukuppi. Ei ihoärsytystä, ei ph-tasapainon heittelyä, ei huolehtimista suojien riittävyydestä.
Tuotteen lisätiedot

Siteiden ja tamponien riittävyys on ikuinen ongelma. Vuosien kuluessa niihin kuluu myös rutkasti rahaa. Kertakäyttöiset kuukautissuojat kuluttavat paitsi rahojasi myös luontoa. Kuukuppi on uuden sukupolven turvallinen ja miellyttävä kuukautissuoja.

Kuukupin käyttö on myös terveysvalinta, sillä se ei kuivata limakalvoja kuten tamponi tai hierrä ja hiosta kuten side. Sen käyttö ei häiritse normaalia PH-tasapainoasi. Desinfioitu kuukuppi litistetään suustaan ja asetetaan emättimeen. Tyhjennetään tarvittaessa, yleensä noin 2-6 kertaa päivässä. Kuukuppia voi käyttää myös yöllä (tällöin yöunien ei tulisi olla kestoltaan yli 9 tuntia). Opit itse oikean tyhjennystiheyden nopeasti.

Kuukautiskuppi desinfioidaan ennen käyttöä (ja ennen uusia kuukautisia) kiehuvassa vedessä parin minuutin ajan.

Käyttö – kuukupin asettaminen:
– huolehdi, että kuukuppi on desinfioitu
– pese kätesi
– litistä kupin suuaukko ja käännä se U:n muotoon, jolloin kupista muodostuu tavallaan sydän. myös muita taitteluvariaatioita voi käyttää.
– rentouta lihaksesi ja työnnä kuppi emättimeen. voit joko istua tai seisoa, kumpi tuntuu luontevammalta. yleensä kuppi kannattaa suunnata ristiselkään päin, mutta voit myös kokea toisen vaihtoehdon paremmaksi. kuppi jää aika lähelle ulkosynnyttimiä, mistä syystä nuppia tuleekin lyhentää sen verran, että se jää kokonaan emättimen sisään. VARO tekemästä teräaseilla reikiä kuukuppiin!
– jos asettaminen tuntuu hankalalta, voit käyttää apuna vesiliukoista liukuvoidetta
– harjoittelu tekee mestarin!

Kuukupin poistaminen:
– istu wc-pöntölle hieman eteenpäin nojaten. yritä olla mahdollisimman rentona.
– vedä nupista kuppia lähemmäs emättimen suuta. jos nuppia ei tunnu, voi yrittää ponnistaa vatsalihaksillasi tai vaikka kyykkyasennossa – kuppi laskeutuu alaspäin ja saat nupista otteen
– tyhjennä kupin sisältö pönttöön ja pese kuppi miedolla pesuaineella. pelkkä vesipesukin riittää.

Valittavanasi on 2 kokovaihtoehtoa
– S-koko on tarkoitettu alle 25-vuotiaille ja synnyttämättömille naisille (halkaisija 4 cm, kokonaispituus 7 cm, josta nupin pituus 2,5 cm, vetoisuus 25 ml)
– L-koko sopii synnyttäneille ja yli 25-vuotiaille naisille (kupin halkaisija 4,5 cm, pituus 7 cm, josta nupin pituus 2 cm, vetoisuus 30 ml)

Pakkauksessa
– 1 kuukautiskuppi
– kaunis pinkki säilytyspussukka

oma-kuukuppi1

Valmistettu lääketieteellisestä silikonista (medical grade silicone)
Turvallisuus: CE
Valmistettu Kiinassa

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 15,90 €

Loading Päivittää

Kipukoukku poistaa jännitystiloja ja rentouttaa ›

Paranna kehosi verenkiertoa ja tehosta lymfa-aineenvaihduntaa rentouttavalla paineluhoidolla! Kipukoukku on kaikkien päätetyöntekijiden ja urheilijoiden ystävä; sillä käsittelet jumiutuneet ja kipeytyneet lihakset miellyttävästi, parannat erilaisia kiputiloja ja rentoutat itseäsi. Kokeile ja liity tuhansien tyytyväisten ”koukuttajien” joukkoon!
Tuotteen lisätiedot

Aito ja alkuperäinen Kipukoukku kipupisteiden käsittelyyn, rentouttavaan ja verenkiertoa vilkastuttavaan paineluhierontaan sekä liikuntasuorituksesta palautumiseen. Luonnonkuitu-komposiittikoukun voit ottaa vaikkapa saunaan mukaasi ja nauttia rennosti lauteilla. Tai käytä kipukoukkua tv:tä katsellessasi. Monia ihania uutuusvärejä!

Kipukoukkukäsittely voi auttaa sinua jos
– teet staattista päätetyötä, josta johtuen niskasi ja hartiasi ovat kireät, selkäsi on jäykkä eikä pääsi käänny kunnolla
– sinulla on jatkuvaa päänsärkyä esim. hartiakireydestä johtuen
– kärsit iskiassärystä
– lihaksesi ovat kipeytyneet esim. seisomatyöstä tai toistuvien liikeratojen suorittamisesta
– sinulla on selkäkipuja
– jalkapohjasi ovat kipeät
– joudut istumaan pitkiä aikoja paikallasi esim. autoillen ja kehosi tuntuu puutuneelta ja lihakset lyhenneiltä
– haluat elvyttää verenkiertoa
– urheilet rankasti ja haluat palautua nopeammin
– kärsit migreenistä
– sinua vaivaa tenniskyynärpää
– sinulla on nivelrikkoa
– haluat rentoutua

koukkuvarit

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 37,90 €

Loading Päivittää

Body Wrap 1 kpl pinkki vartalokääre ›

Tee ihana vartalokääre – käytä kiinteytymiseen saunabeltin tavoin tai imeytä vartalonhoitotuotteiden tehoaineita
Tuotteen lisätiedot

Pinkistä PVC-materiaalista valmistettu vartalokääre, jota voit käyttää aineenvaihduntaa ja hikoilua kiihdyttävänä ja vartaloa kiinteyttävä sauna belt -vyönä tai imeyttää sen avulla kehoasi hoitavia ja tasoittavia tehoaineita (body wrap).

Noin 25 X 104 cm. Hieman pyöristetty ja muotoiltu. Voidaan käyttää raajoissa tai vyötäröllä. Ei erityistä kiinnitysmekanismia, mutta pysyy tiukasti käärittynä vaatteiden kuminauhojen alla paikoillaan. Kääreen reuna voidaan myös taivuttaa toisen kerroksen alle.

vartalokääre

Tämä tuote toimitetaan sinulle kirjeenä

Hinta: 11,90 €

Loading Päivittää

Akupisteitä stimuloivat terapiamagneetit ›

Todella yksinkertainen tapa stimuloida kehon akupisteitä, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa: aseta magneetin sisältämät silikonirenkaat isovarpaisiisi
Tuotteen lisätiedot

Magneettien käyttö isovarpaiden akupisteitä stimulovissa kohdissa voi auttaa nopeuttamaan aineenvaihduntaa ja tehostamaan kehon verenkiertoa. Magneettiterapia on etenkin Japanissa ja Kiinassa teodella suosittua: sitä käytetään monenlaiseen kivunlievitykseen ja aineenvaihdunnan häiriöihin. Käyttö on todella yksinkertaista ja vaivatonta: laita silikonista valmistetut renkaat varpaisiisi ja jatka elämääsi normaalin tapaan. Magneetit aktivoivat akupisteitä ja niitä kehon alueita, jotka eivät normaaleissa päivittäisissä rutiineissa ole käytössä. Terapiamagneeteista ovat laihduttajien lisäksi apua saaneet mm. kylmistä ja väsyneistä jaloista, nivelkivuista ja turvotuksesta kärsivät henkilöt. Magneettien teho on 1100 gaussia / rengas.

Akupainantarenkaiden käyttö
– pujota silikoniset renkaat isovarpaisiisi niiden keskivaiheille siten, että magneettipuoli on alaspäin
– renkaat ovat silikonia, joten ne voi pestä haalealla vedellä
– säilytä ja kuivaa viileässä ja kuivassa

Et voi käyttää terapiamagneetteja jos
– olet raskaana
– sinulle on tehty sydänleikkaus tai ohitusleikkaus
– käytät sydämentahdistajaa tai tekoniveliä

– jos olosi tuntuu epämiellyttävältä käyttäessäsi varvasmagneetteja, lopeta niiden käyttö välittömästi
– säilytä lasten ulottumattomissa

Huom! Renkaiden väri voi muuttua käytössä ja pesuissa, mutta tämä ei vaikuta renkaiden toimintaperiaatteeseen mitenkään.
Renkaan leveys on noin 8 mm ja sisämitta (halkaisija) noin 2,5 cm

hyvää oloa terapiamagneeteista

Tämä tuote toimitetaan sinulle kirjeenä, jos et tilaa samalla muuta.

Hinta: 14,90 €

Loading Päivittää

Voiteenlevittäjä avuksi esim. selän rasvaukseen ja pesuun ›

Me kaikki tiedämme, miten hankalaa voiteita on levittää omaan selkään. Myös ikä, raskaus tai vamma voivat aiheuttaa sen, että kaikkiin kehon kohtiin on todella vaikea päästä levittämään voiteita. RollEasy-voiteidenlevittäjä toimii käden jatkeena – sen avulla on todella kätevä saada voide esimerkiksi keskiselkään.
Tuotteen lisätiedot

RollEasy on mainio apuäline liikuntarajoitteisille, jäykille ja raskaana oleville henkilöille. Se on myös kullanarvoinen käden jatke kaikille niille, joilta puuttuu oma selänpesijä tai henkilö, joka levittäisi keskiselkään esimerkiksi aurinkorasvaa.

Voiteenlevittäjässä on pitkä taitettava varsi, jolla ulotut koko selän alueelle sekä eri puolille kehoasi. Laitteen voit pestä astianpesukoneessa. Vaihtopäiden vaihtaminen on vaivatonta.

Pakkauksessa on
– taittuva muovivarsi, jonka pituus on 37 cm
– pyöreä tela esim. kosteus- tai aurinkovoiteen levittämiseen
– kupera tela, joka sopii esim. karvanpoistoaineen tai selluliittivoiteen levittämiseen jalkoihin, jos et muuten taivu asentoon
– leveä kiekko, jolla levität kuorintavoiteita sekä paksuja hoitovoiteita
– pehmeä pesusieni, jolla on helppo ulottua pesemään selkä

rolleasy_vaihtopaa

Tuote on valmistettu Sveitsissä

FG01

Hinta: 33,90 €

Loading Päivittää

Lämpövyö keskivartalon muokkaamiseen ›

Neopreenivyön käyttö on todella vaivaton tapa muokata vartaloa; kehon lömpötila nousee ja keskivartalon nestepitoisuus pienenee hot belt -vyötä käyttämällä. Ainutlaatuinen pintamateriaali imee hien, joten vaikka hikoilet, olosi tuntuu mukavan kuivalta. Käytä lämpövyötä urheillessa, kotitöissä, kauppareissulla, töissä… siis missä tahansa arjen askareissa – muokkaa samalla vaivattomasti kehoasi.
Tuotteen lisätiedot

Erittäin kevyt ja helppokäyttöinen, polyesteristä, mikrokuidusta, spandexista ja akryylistä valmistettu ns. kuumavyö (hot belt) laittaa sinut hikoilemaan ja kadottamaan senttejä todella tehokkaasti keskivartalon alueelta! Vyötä käyttäessäsi myös näytät hoikemmalta ja ryhtisi vaikuttaa suoremmalta.

Vyö lisää kehosi lämmöntuotantoa ollessaan kosketuksissa sen kanssa. Ainutlaatuisen sisämateriaalin ansiosta hikoilet tehokkaasti, jolloin vyötärösi nestepitoisuus vähenee. Pintamateriaali imee imee kosteutta, joten olosi ei tunnu märältä kovaakaan treenatessasi. Käytä vyötä sekä kauppareissuilla, kävelyllä, puutarhatöissä ja muussa normaalissa arjessa että urheillessasi – muokkaat vartaloasi vaivattomasti!

Vyön käyttö voi joissain tapauksissa auttaa myös lihakipuihin ja artriittiin.

Vyö on päältä musta ja sisältä keltainen.

Vyö on yhtenäinen, vartalon läpi pujotettava malli: koska siinä ei ole kiinnitystarroja, vyö on vaatteiden alla huomaamaton ja se myös pysyy irtoilmetta paikoillaan kovassa menossa – saat maksimaalisen tuen,  samalla vyö puristaa sopivasti vyötärön ja alaselän aluetta lisäten lämmöntuotantoa.

Ylä- ja alareunat on muotoiltu kaareviksi.

Valitse sopiva koko

M                   69-73cm  
L                    73-82cm
XL                  83-85cm
XXL               86-90cm
XXXL             91-96cm

* huomaa, että vyön sisäsaumassa oleva kokomerkintälappu ei kerro vyön todellisesta koosta  – kyseessä valmistusmaan käyttämä mitta-asteikko, joka ei ole verrattavissa omaamme


Käyttöohje

– pese mielellään jokaisen käyttökerran jälkeen, mutta erityisesti treenaamisen jälkeen
– pese ainoastaan käsin
– älä väännä kovakouraisesti äläkä käytä kuivausrumpua
– älä valkaise
– älä silitä
– älä yritä kääntää vyötä solmuun
– älä kuivapese
– kuivata narulla täysin kuivaksi ennen käyttöä

 

HUOMAA! Voidaksemme tarjota vyön tähän erikoishintaan postitamme sen sinulle ilman pakkauskartonkeja

SHA01

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Hinta: 24,90 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää…

 

 

 

 

 

Vastuuvapauslauseke

Kuten kaikissa terveyteen vaikuttavissa tuotteissa ja valmisteissa vaikutukset ovat hyvin yksilöllisiä. Asiakkaamme ovat pääasiallisesti olleet tyytyväisiä valmisteidemme nälän tunnetta hillitsevään ja aineenvaihduntaa nopeuttavaan vaikutukseen. Yksilöllisillä seikoilla (fysiologia, liikunta- ja ruokailutottumukset, uni ja stressi jne.) on kuitenkin merkittävä vaikutus painonhallintatuotteilla saavutettaviin tuloksiin. Emme siksi voi taata, että  juuri sinun painosi putoaisi.

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje